Prijava

Prodali su nas do sedmog kolena jebote. Polako pocinjemo da licimo na investitorske rajeve poput gambije, bangladesa

I da vam ne kvarim nepostojeci optimizam- vucic i napredni mogu eventualno da izgube beogradske izbore i da budu pod stalnim pritiskom javnosti i novinara, i to je to, jer ostatak srbije idemo niiiis.

Zaduzuju nas kineskim kreditima, dovedu kineske firme da izvode radove koji se finansiraju iz tih istih kineskih kredita, novac se vraca kinezima, vucic i napredni kartel uzimaju procenat, a srbiji ostaje dug.

Pa sta reci osim svaka cast, stvarno...

Ali mislim da je djavo odneo salu ovaj put

Hahah 90% bdp-a zasto lazes vucicu pederu

Pa kad uzmu sad kredit za metro jedno 50 milijardi evra. Od toga jedno 20 milijardi odlazi direktno u napredne dzepove kroz njihove napredne podizvodjacke firme. Od Kostunicinih 8 milijardi, doci cemo do 110-120 milijardi jebote

ne želim da prebacim.. čak ni onda kad je vukajlija bila na vrhuncu, ni tada mi nije bio cilj da imam veliki broj ocena, samo mi je bitno da ono što napišem ima određeni kvalitet.. interesuje me broj ljudi koji i dalje koristi vukajliju u cilju pisanja/čitanja i ocenjivanja definicija..

u slobodno vreme volim da pišem, kako prozu tako poeziju, te tu nalazim volju za pisanjem definicija, nema nikakve potrebe.. kad god imam slobodnog vremena, volim da dam doprinosa vukajliji..

Ne pitaj sta vukajlija moze da ucini za tebe, vec sta ti mozes za vukajliju, bajo moj...

Ja samo da pitam ljude kako podnose kišu, da li je sve u redu, jesu li pretrpeli kakvu štetu i tako to.

Vidimo da se trudiš i angažuješ, pišeš, komentarišeš, pokušavaš nešto...ali dok ne uđeš u neki klan, nećeš se istaći na sajtu jbg. Pretpostavljamo da znaš da postoje klanovi na sajtu ali nikada nisi bio pozvan ni u jedan. Sada je taj trenutak. Odgovori sa DA ili NE i biće pokrenut mehanizam za tvoj prijem u članstvo klana DAS JARGON.
Ovo je templejt tekst

neki predlog za dobar i besplatan video editor

ovo sto sam guglao ili je besplatno samo za kratke klipove ili ima neki watermark i slicna sranja

iMovie ako si na mac-u ili ajfonu radi posao odlicno a preinstalled je