Разноразно питање

  1. sto paranojisete, sta gledate i pretrazujete

    ako se cimate zbog toga sto gledate amaterske pornice relax

  2. najbukvalnije me boli kurac ako me neko proziva sto gledam pornice na poslovnom laptopu (ne gledam nisam kreten), ili ovo sto provodim vreme na vukajliji, gledam jutub i to kad se smaram.

    nije to ni problem, to i ne gledaju, gledaju da ne saljes neke finansijske dokumente, ugovore, planove, interna govna, kurce palce, da ne delis po internetu ili da saljes nekome. sto ako ne radis namerno kad mogu da ti samo popuse kurac jer ces naci nacin, moze da se desi slucajno ili neki malver da skine neki kurac.

    i onda se dosetili pametno, ajmo da gledamo apsolutno sve. ustvari necemo mi, nego ajmo da nadjemo neku shady firmu imena iboss ili bosseye ili tako nesto da nam poinstalira softver za spijuniranje na laptope, jer sta tu moze lose da se desi.

    velike firme su kretenske al imaju sisteme da pera ne gleda posle to. male firme su isto generalno kretenske al nemaju. svejedno, mislim da je totalno kretenski da se pouzdas u ove sekjuriti firme da su 100% sigurne.

    ne treba svako da ima te mogucnosti. ni veliki ni mali. mozda neki koji su bas specijalizovani.

  3. ako se cimate zbog toga sto gledate amaterske pornice relax

    misliš porniće koji valjaju?

  4. Pa procitaj ovo gambijevo, dovoljan razlog da se ne logujem na privatni mejl

  5. procitajte sta sam pisao na prethodnoj strani jebem vas lenje.

  6. Ma ne ovo sam odg na skauzerovo, slazem se s tobom ovde celte

  7. jesi probao DuckDuckGo pretraživač? oni se baš nameću kao da poštuju privatnost

  8. ako ti proksi podmece sertifikat, nema privatnosti

  9. https://mobile.twitter.com/yegg/status/1501716484761997318?cxt=HHwWjMCyuffLldcpAAAA

    do pre par dana je dakdakgou valjao, ali je onda onaj njihov vlasnik odlučio da ovo gore sprovede. kad search engine krene da cenzuriše rezultate, gotovo je, nema dalje.

  10. politika i ekonomija se srece sa generacijom uvredljivih kupaca/korisnika i generalno cancel-kulturom. naviknite se.

  11. mrzi me sve da citam coce vidjeh samo ovo gambijevo

    misliš porniće koji valjaju?

    haha yeas

    nije to ni problem, to i ne gledaju, gledaju da ne saljes neke finansijske dokumente, ugovore, planove, interna govna, kurce palce, da ne delis po internetu ili da saljes nekome.. ajmo da gledamo apsolutno sve. ustvari necemo mi, nego ajmo da nadjemo neku shady firmu imena iboss ili bosseye ili tako nesto da nam poinstalira softver za spijuniranje na laptope

    Jasno samo mi cudno jer ja licno nisam naletao na takve softvere, dobio sam sad evo sveze instaliran OS na macbooku prvi put i to je to. Nezgodna situacija ondak :D Bice da je do prirode posla, ja kao software mobile developer bas i ne mogu da saljem neke finansijske dokumente i planove, mogu posaljem dizajn neke app iz figme jedino haha ili API

  12. Nema privatnosti ni na najmračnijim dijelovima interneta a kamoli na regularnim browserima.

    Ako si interesantan za praćenje jebat će te laganini, u to nema sumnje.

    Ja ne smatram da sam interesantan niti da sam državna prijetnja samo ne želim da iko u tom poslovnom lancu ima moje privatne podatke i šifre samo zato što sam njegov uposlenik.

    To je mi je nekako zdravorazumska prevencija, a to sto neki zuckerberg ima moj “webcam jerk off collection 2012” za to me zabole patka

  13. Tebe cirko prati ja mislim mada nisam siguran, na tvom mestu bih za svaki slucaj odbio svaki ponudjen caj

    https://i.pinimg.com/736x/b0/64/1b/b0641bbb605619a4cc3c0f5a974316e2.jpg

  14. Hahaha ma sta znam, neke poteze prevencije nije lose poduzeti

  15. Ja sam neobrazovan informatički skoro al prelako sam prihvatio to praćenje, Celt mi je čini mi se objasnio davnih dana kako to i zasto ide i nemam problem s tim
    Ono gleda se ili ne sta sad ne mozes da promenis

  16. koliko god da pokušavaš ne možeš ti na modernim računarima izbeći da te špijuniraju. pa čak je i u hardver ugrađen spajver, kao recimo što je prisutan intel ME ili AMD ST u njihovim procesorima. ako probaš to ukinuti, velike su šanse da će procesor otić u kurac i gotovo.

  17. Jel ima neki razlog zašto vebsajt Olimp kladionice izgleda kao da ga je pravio retardirani jazavac?

  18. Da zavrsim temu sto sam poceo sa browserom. Na kraju sam nasao da od ovih sto nisu chrome i FF, najbolji brave. Opera isto dobra, al kinezi vlasnici, pa mi nije ok ipak, vivaldi ima sitnice sto idu na kurac i par bagova, chromium je ipak ko neki opensors sto skines sa githaba, sve kul al imace bagova.

    brave ko chrome. sve k.

  19. Recite mi istinu drugari, ima li se šanse boriti protiv Škodija i Analnog? Ili su defke njihov teritorij i da bih mogao dobiti po pičci ako budem zalazio tamo?

  20. Ima šanse druže kako da nema. Poente? Ne. Ali šanse, definitivno da.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.