Разноразно питање

  1. nemoj, osvetiće ti se analno.

  2. Čisto iz istraživačkih pobuda me zanima. Koji su njiovi motivi i hoće li imati mentolni slom ako se neko umeša u njihovo homoerotsko natjecanje definicijama

  3. Koji su njiovi motivi

    Analni Osvetnik je pisao ranije da ne zna da razlikuje dobru definiciju od lose, pa da ide na hiperprodukciju, i da je svjestan da tu ima gomilu losih, ali boli ga kurac, zanimljivo mu

  4. Koja je Škodijeva motivacija?

  5. Škodi je Majkl Džordan za definicije. Džordan iz Wizardsa.

  6. И немам неку мотивацију, пишем шта ми наиђе, обарам свој рекорд и притом прангирам.

  7. Zahvaljujem na objašnjenju.

  8. Jeste li izvalili kako se Melk povukao u sebe, samo piše na onoj svojoj temi mentalno zdravlje vukajlijaša i to danima..

    Brinem se malko

  9. Jel ono jebeni Marko Kešelj stoji iza pičkoustog na ovom snimku gde se kurči kako je oprao izbore? Nema šta to je taj sns-džvedža-ceca senzibilitet.

  10. Evo ga na tamnejlu a i od oko 2:40 pa na dalje https://www.youtube.com/watch?v=JEti2w6KYDY

  11. Mislim da Melku fali Cara :(

  12. Fali cara
    https://knowyourmeme.com/memes/crying-cat/photos?_gl=11mefsy4_ga*YW1wLTFEZzhmRVg1ak5PcVFIX3NrZjdjeElmSGtaVUZOb1RIaGdkanVjMU1pdTVmZThmbzRBZVFwbF9ic1B4cmlkQ00.

    Kad nume da se kontrolise jbg

  13. Ne valja link. Celte, ti i mim kultura ne idete zajedno jbg

  14. Citaj mimove, celte

  15. moj mim gejm je dosta bolji od vaseg, iako mozda sirovo izgleda.

    kopiro sam sa telefona mrzelo me da ispravljam

  16. Smells like boomer in here

  17. Engleski ekvivalent reči jednoumlje? Ali ne single-minded, nije u odg. kontekstu

  18. Single-mindedness bi bio moj izbor, možda neka sintagma tipa thought uniformity ili uniformity of opinion. Ako je kontekst pozitivan onda može unanimity ali pretpostavljam da je negativan, mada možda bi moglo i tad.

  19. nisam siguran da postoji adekvatan prevod za jednoumlje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.