Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ххахахахаах!
Koja je fora s 14 dinara?
Imam bežični miš i do danas je radio odlično a sad stane i proradi kad ga isključim pa uključim
Jel to do baterije ?
hahahahahaha mnogo smesno.
ma hahahahahahahahhhahahhahaha, odo da pisam, pusticu u gace kolko smesno.
Svakom modu po dinar, Kostić volontira a Kaizen neće da plaća samom sebi.
Jel to do baterije ?
Мени се то с жичним дешава, чак ми се угаси оно светло одоздо. Онда га искључим и поново икључим, па проради. Сваког миша сјебем, по 3-4 месеца ми трају. Фуш! :)
Ma ja imam garanciju al mi se ne nosa tamo jer nemam rezervni a završavam seminarski.Lampica mi gori al on ni makac
Treba mi savet za kupovinu slusalica za fon. Sad znam, nisam mogao nista bitnije da pitam, al ce mi biti preko potrebne za koji dan. Koliko ste platili svoje? El imaju ono govno oko zvucnika sto greje uvo da ne bude sama plastika? Konkretno mi trebaju za nokiju.
najbolje za zvuk su ti one sa cepovima nekim gumenim sa strane pa se to nabuta u uvo pa se kao cuje. ja ih ne podnosim uopste, al eto neki ljudi vole to.
takodje neprijatne sa sranje zvukom su one samo plasticne
najbolja po meni je neka metoda plastika/guma, al da nije ovo siroko sto ti oduzme nevinost uvetu.
+1
За слушке, звучнике и све што има везе са звуком дефинитивно важи правило колико пара, толико музике. Мада ја никад не бих дао више од 700-800 динџи за слушке, јер виша цена никако не значи да ће теже да се сјебу.
One sto se dobiju uz fon, znam vec imam takve pa zato i uzimam nove! :)
Pa do 500 bi bilo sasvim u redu. Danas mi jedna lopuza nudi neke nove sto ne idu kao klasicne u stranu nego su u obliku kaziprsta. Ja probao da ih stavim i ne ide.
Ја имам ове:
http://www.strangemusicinc.net/p8964/Tech-N9ne-Skull-Earbuds/product_info.html
Јесу ложана, али јебу. Одличан квалитет.
promenila sam lozinku na fejsbuku a koristim mozilu. sad mi zbog opcije pamćenja lozinke svaki put kad ukucam mejl da se ulogujem izbaci staru lozinku pa ja moram da brišem i kucam novu. da li postoji način da upamti novu nekako da ne moram da kucam svaki put.
evo, po značaju sam nadmašila pitanje o slušalicama:)))
Иди и обриши је у оном тамо одељку, па кад укуцаш питаће те да ваљда да сачуваш нову.
Uđi u opcije i jebiga, ja koristim Chrome, al đe vidiš da piše private, personal i to klikni i nabasaćeš na sačuvane šifre.
pokušala sam to, neće..baksuz!:) još sam namerno stavila dugačku i komplikovanu pošto je neko pokuašo da mi obije fejs, znaš kako me mrzi da kucam svaki put..neću više da idem na fejs..
Uzimaj isključivo in-ear, ko što su ti rekli. Posle pola sata privikavanja, zapitaćeš se koji ti je kurac bio pa ih nisi ranije nabavio. Ako imaju neke jeftinije creative ili filips, uzimaj, možda i zenhajzer ima neki jeftiniji model. Buraz kaže da je uzeo neke maxell za 800-900 đunti i da mu rade posao, al šta znam. Ja bih dao par soma na sluške. Uz plejer mi je došlo ovo http://dhost.info/sluske/ep-830.html pre tri godine, i dalje me služe odlično. Doduše, zamenio sam džek novim metalnim.
Могу негде на јућубу да се виде најновији коментари на (све) клипове?
E o tome sam rekao malopre: Danas mi jedna lopuza nudi neke nove sto ne idu kao klasicne u stranu nego su u obliku kaziprsta. Ja probao da ih stavim i ne ide.
Jel tebi sve normalno sa njima?