Разноразно питање

1. За слушке, звучнике и све што има везе са звуком дефинитивно важи правило колико пара, толико музике. Мада ја никад не бих дао више од 700-800 динџи за слушке, јер виша цена никако не значи да ће теже да се сјебу.

ma neka kosta boga oca, kabl ce da se pokida, ili guma razbuca nakon nekog vremena. ovo iz iskustva pricam.

kvalitet zvuka nema bas toliko razlike da se cimas, pogotovo ako ces te sluske da koristis u gradskom prevozu i po gradu. i molim te nemoj one sto potpuno ubijaju zvuk pa da hodas ko zombi i da te zvekne auto.

ako hoces da ih koristis kuci, i neki zvuk frik si, onda ustedi, pa one sa kozom oko usiju, obavezno bez kabla (slaba tacka kolko god da su kvaolitetne) pa uzivaj.

na ovu foru:
    http://www.headphonetalks.com/userfiles/2011/5/31/images/Creative%20Aurvana%20DJ%20Headphones.jpg

ali, ako kupis ovakve velike i vidim te u gradu sa njima na glavi, bicslapovacu te.

2. A, na to si mislio. :)
    In-ear slušalice, ko što sam i napisao gore:

Uzimaj isključivo in-ear, ko što su ti rekli. Posle pola sata privikavanja, zapitaćeš se koji ti je kurac bio pa ih nisi ranije nabavio

Izoluje ti spoljašnje zvukove maksimalno, možeš muziku tiho da slušaš, i navikneš se. Meni su sad obične slušalice neprijatne u uvetu, kao da pokušavam dinar da ubacim u ušni kanal. Uzmi od lopuže sluške, ako su za male pare.

EDIT: Ako su kvalitetne sluške, imaju dobro i neciganski odrađene lemove, tako da možeš da zameniš ceo kabl ako se sjebe, mada ne preporučujem. :)

3. Kako da vidim svoju imejl adresu sa koje sam registrovan na Vukajlija.com?

4. Либлет, си завршила?
    Идеш горе Фирефох/опшнс/опшнс/секјурити/сејвед пасворд/
    Онда нађеш ту коју оћеш да скинеш и скинеш.

5. Punjac malopre

Kako da vidim svoju imejl adresu sa koje sam registrovan na Vukajlija.com?

Уђи у свој профил, па измени профил и пише ти.

6. Kako da vidim svoju imejl adresu sa koje sam registrovan na Vukajlija.com?

Odeš na profil, pa izmeni profil.

7. ako hoces da ih koristis kuci, i neki zvuk frik si, onda ustedi, pa one sa kozom oko usiju, obavezno bez kabla (slaba tacka kolko god da su kvaolitetne) pa uzivaj.

na ovu foru:

Да, за кућу је потпуно друга прича него за мп3 плејере и та срања, није грех издвојити ни педесетак и више евра на добре слушалице. Наравно, ко воли добар звук. Е, да, ко планира да купује велике слушалице, боље нека оде у радњу са музичком опремом, типа Митрос Мусиц или нешто слично, јефтиније ће да прође него по радњама где се продају рачунари.

Једна ствар везана за in-ear слушке -- треба редовно дезинфиковати ону гуму алкохолом. Знам лика који је направио себи гадну инфекцију, јер није чистио слушке.

8. Кад није чистио слушке, мого је макар уши!

9. Да, за кућу је потпуно друга прича него за мп3 плејере и та срања, није грех издвојити ни педесетак и више евра на добре слушалице. Наравно, ко воли добар звук. Е, да, ко планира да купује велике слушалице, боље нека оде у радњу са музичком опремом, типа Митрос Мусиц или нешто слично, јефтиније ће да прође него по радњама где се продају рачунари.

Једна ствар везана за in-ear слушке -- треба редовно дезинфиковати ону гуму алкохолом. Знам лика који је направио себи гадну инфекцију, јер није чистио слушке.

Lozis me da je fasovo infekciju?? Nisu mi bile gotivne od pocetka, jebale mater. Necu ih ni uzimati. Najverovatnije cu pazariti one sto sam okacio par postova pre, do 300-400 i banja. Sta mi treba, za setnju ponekad, mozda voz i tako neke sitnice...zvuk normalno mora biti iole kvalitetan, al ne bas da ne cujem nista oko sebe.

10. Opet Đimara sa svojom pedantnošću i dezinfekcijom....

Umrijećeš od tog isparavanja hemikalija za dezinfekciju, nije to zdravo za čoeka :D

11. Najverovatnije cu pazariti one sto sam okacio par postova pre

One što si okačio su takođe in-ear i daleko su skuplje od 300-400 dinara. :)
    Ajde, šta ti je, milioni ljudi arče in-irke, neće ti ništa biti, a zvuk je nerealno bolji u odnosu na obične sluške.

12. scuo sta rece dzimi boj malopre :D

13. Ја оне ин ир никад нисам ни волио, прво је то што ми засузе очи кад их убачим у уво, а друго је то што се забијају до у пичку материну, гадно је у пм

14. Lozis me da je fasovo infekciju??

Па, замисли да нон-стип рабиш слушке, вуку ти се по џеповима од јакне у које стављаш руке којима си пипао шипке по аутобусу, а које су пипали Цигани који су својим рукама пипали чмар и нису опрали руке. Чак не мора ни да су Цигани. И све се то помеша с воском из увета, па набијеш дубоко у уши, а унутра топло, идеална средина за развој бактерија... Зато ја сваки пут пре но што изађем пребришем алкохолом. За сваки случај.

15. Džimi svoje fobije šeruje ostalima.

16. i kako da ih uzmem posle ovoga?

уку ти се по џеповима од јакне у које стављаш руке којима си пипао шипке по аутобусу, а које су пипали Цигани који су својим рукама пипали чмар и нису опрали руке. Чак не мора ни да су Цигани. И све се то помеша с воском из увета, па набијеш дубоко у уши, а унутра топло, идеална средина за развој бактерија

A i ovo sto kaze smare, videcu jos fala u svakom slucaju.

17. Frenki jel istina da sti Pantela sa fejsa? Evo ako ti je neprijatno, odgovori mi na pevete.

18. a zvuk je nerealno bolji u odnosu na obične sluške.

nadam se da ne mislis na one oko glave (klasicne). kolko god da su jadne bolji zvuk je od in ear pa kako god da ga okrenes.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.