Prijava

bila je na saitu pre fb-a show some basic respect de si bila kacam bio niko

Draga ofidija, da li vas je ikad zavodio autor dr. Vuk?

zavodio autor dr. Vuk?

auu, auuuu!

Serete po devojci (ophidii) jer ste iskompleksirane noobare pichkice od kojekakvih duplaka, toliko ste mentalno sjebani da vam danas dodje rendom prepichka sa saita i posalje vaucher sa plachenom vecerom i garantovanim blajvom skvičali bi kako je to neki dupljak kmeeee

EEE MI IZ TRUE KASTE SMO TO ZHIVELI MAJMUNCHINE

Ma nek seru, nije problem samo nek mi omoguce da vidim sta sam pisala sa 15 godina, 70 posto definicija mi je na groblju. :D Nisam trebala da smaram Dzimija stalno da mi brise :(

Evo ti jedne definicije o chuck norrisu

Pomisliš da su se iscrpele sve fore o Chuck Norris-u...
...i pomisliš da će se pojaviti dan kada na desnoj strani ekrana neće više stajati Chuck Norris...
...i pomisliš da će ljudi shvatiti da te fore više nisu zanimljive...
...
...ali opet se ta defka pojavi na tvom ekranu...
...i opet se pojavi neko ko piše te fore...
...i ko se ne obazire na moljakanja da prestanu da se pišu te definicije...
...postoji mogućnost da ne čitate te defke...
...ali one su kao trn u oku...
...iskreno vas molim...
PRESTANITE DA PIŠETE DEFINICIJE O CHUCK NORRIS-U!!!

Ps.Ovo nije definicija o Chuck Norris-u nego definicija o definicijama o Chuck Norris-u...da ne bude zabune...

Sutra ćeš da dobiješ drugu

Ako ima neshto od milke canic

ofidija zaprati me na tumblr pišem ti tamo

Hezno zaprati me na grinderu, ima slika mene kao golog kuvara

Šaljem slike kulenja xexexe

Da vidimo koliko se naš mentaliter razlikuje od američkog. Pitanje za sve, šta biste odgovorili nekoj curi koja je napisala ovo (kopirano sa reddita):

I am 21, he's 31.

He refused to have sex if I got on birth control, because it ruined the fun/risk of pregnancy. I wish I would've lied to him and got on it anyway. I've tried to leave him a couple times, but you know how abusive relationships are... it's difficult. Nonetheless, i should've stayed gone. Because now I'm pregnant. He knows I don't want kids. He adores kids, he has an 8yr old of his own. He has lost 4 babies due to his exes getting abortions or not allowing him to see them. The last 72 hours, he's been depressed all day, tries to kiss my stomach and "talk" to the baby, he tells me he can "feel" the baby's energy, he says things like "It's my baby too, if i could carry it i would, we need to take responsibility for our actions, we can make it work, things always somehow line up for me, we can do this", etc.

But here is the reality:

He makes $16/hr. We still need to go to food pantries. Don't have a car. He has a raging nicotine and weed addiction. He has intense PTSD and can barely even handle his own kid. I am working part time for $12/hr. I'm going back to school in the fall. I have a myriad of anxiety issues and I am not going to put myself through pregnancy if I don't have to. It's simply a stupid decision to have a kid if we are not going to last in the relationship, if we are not mentally stable, nor financially stable.

He said last night that he won't be able to forgive me for killing his kid. He is using all of this language, painting me as a murderer, saying stuff like "You will never empathize with me, you'll feel a lot better once the termination is over with, while I'm here to suffer". It's starting to make me doubt my decision. I know i have to stick to logic, not emotion. But damn, I feel like the biggest POS honestly. I love him and I'm sad to leave, but I'm not going to carry this kid just to save his feelings. I've spent the entire relationship doing that.

ова јова је удбаш неки ради профиле људи ко зна по колико сајтова сурфује пази ее да видимо колико се наш менталитет разликује од АМЕРИЧКОГ хахахахахаха

Udba snajka, udba :D

Pitam zato što je iz ovog teksta što je ona napisala jasno da je lik kreten, ali američki komentatori su bukvalno toliko horski napali na tog momka, jednoglasno joj svi do jednog rekli da abortira, i da bježi glavom bez obizira. Kad se sve odmjeri to vjerovatno i jeste najbolji savjet, samo što ja recimo ne bi baš imao baš takav knee-jerk reaction, i malo bi imao sumnje i prema njenoj strani priči, ne bi išao na to da tog tipa automatski satanizujem, ili šta već... konkretno šta mi se ne sviđa u njenoj priči... njega napada zato što pazi sad slabo zarađuje, sirotinja, a ona zarađuje još slabije od njega. Drugo, čini se da ta cura kaže kako voli tog tipa, i kao volila bi ostati s njim još neko vrijeme u vezi, ali pod uslovom da abortira... ali opet ne bi ostala trajno... jer kao veza nema potencijala. Pa ako veza nema potencijala što ne raskineš odmah, što zavlačiš momka.
Uglavnom na reditu je bila univerzalna osuda tog tipa i bezrezervna podrška toj curi što je po meni generalno okej, ali malo pretjerano... Niko prema tipu nije pokazao ni trun empatije, a prema njoj svi imaju 200% empatiju.

He has a raging nicotine and weed addiction. He has intense PTSD and can barely even handle his own kid

Питао бих је што си се јебала с полупаним ликом глупа курветино

Karma farming. Tj nije stvarno

A i da jeste verovatno je na onom sabreditu gde su sve lezbejke tako da sta ocekujes?

Na

R E D I T U
E
D
I
T
U

el ima tamo ko normalan, vrv neki mejnstrimeri pametuju kojekakva govna koja moderatori oDobRavAju