U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Znam ja Uroše al me frka da ga napišem bojim se dislajkovaće neko. :(
Hah. Baci u PVT.
Video sam ga pre nedelju dana na onoj listi najcudnijih smrti i guglao lolo
Ali gledaj samo kako se covek ne pomera dok gori, a jos je ziv...
Neću, ođe ću pa što bude: Kolk'ko Fejsbukovaca je potrebno da zamijene sijalicu? 15. Jedan da mijenja a ostali četrnajs da lajkuju to.
Je l ko kad vidio mrtvog čoveka? Ono, slučajno, ideš ulicom i vidiš viri noga iz žbuna? Tako nešto. Ovi ratni veterani nek se ne javljaju, zanimaju me iskustva običnih ljudi.
ja sam video lika mrtvog u čekaonici na železničkoj stanici u Somboru, što se tiče nepoznatih, a video sam i par svojih, baba mi je na rukama umrla...
Ja sam videla mrtvog čoveka pored autobuske stanice u 6 ujutru.. Spavao je pored drveta i tako umro. Inače sam ga pre toga često viđala po gradu, bio je beskućnik. :-/
ja sam dedu svog mrtvog video
na ulici nisam jos nikog ja mislim lol
ja sam vido motoristu koji se brzinom od 220 na sat zakucao u auto. na mjestu je poginuo, a ovaj iz auta je bio ziv neko vrijeme.
jese to vazi?
samo ako si video les
Kako na finjaka oterati goste smarace? Molim kreativne odgovore :)
pa jesam. sa nekih 15-tak metara.
od udara auto se prevrnulo nekoliko puta, motor je preletio jedno 30tak metara naprijed, a motorista se zabio u auto (nem pojma kako je to izveo). onda kad su okrenuli auto, les je ispao sa zadnjeg sjedista, kroz prozor.
motornom testerom
racuna se onda
Uđi u sobu i odglumi epileptični napad. Stavi sodu-bikarbonu u usta da ti izlazi pena.
Gledaj stalno u sat. Ne znam u kolikoj meri ce pomoci, ali bi oni sami trebali da shvate koliko je sati.
Kako na finjaka oterati goste smarace? Molim kreativne odgovore :)
има нека дефиниција негде, где каже: "Жено, где су ми они лекови које пијем 15 минута пред спавање?"
или... кад видиш да долазе, узмеш јакну, и кренеш да се обуваш... и то има у некој дефиницији :)
"Ženo, prostri ovim ljudima!"
- Al nismo mi mislili da prespavamo...
"A oćete vala..."
"Ženo, prostri ovim ljudima!"
- Al nismo mi mislili da prespavamo...
"A oćete vala..."
ahahahahaahhahahahaha, do jaja :)))
има нека дефиниција негде, где каже: "Жено, где су ми они лекови које пијем 15 минута пред спавање?"
i ovo je dobro :)