Разноразно питање

1. Slavko il su ga izbrisali il je neki bag kod mene je sve normalno al nisi jedini koji se žali činmise da se i fatal žalio na sličan problem

2. Па немогуће да су га обрисали, постер је генијалан! :)
    Ал' нема везе, направио сам копију.

3. daj ako je neko u kontaktu sa branislavom neka ga cimne da dodje na vuku

4. Jel zna neko kolko dođu persijski mačići da se kupe putem novčanih sredstava? Il još bolje, ako neko slučajno ima a ne treba mu, pa da mi baci na fleš, aplouduje neđe il pokloni na ruke?

5. Kliknes na datum posta (npr, pre 3 minuta) i to se doda u address bar gore. Onda takav link samo kopiras u post.

6. Aj poslaću ti ja mače na mejl, daj adresu.

7. To može da se klikne? A wholeeeee neeewwww woooorrrlddddddd... Hvala.

8. @električar
    Može. Podeli ga na partove, pa ću ga mauntujem kad skinem. Hvala!! Čuvaću ga paziću ga i zvaću ga Hitler!

9. http://img-fotki.yandex.ru/get/5210/yaipkins.b4/0_54376_f1f15827_XXL.jpg
    Мож' неко да нађе снимак овога?
    Али само то, не нека срања од пола сата, к'о што сам ја виђао.

10. Imaš ovo u neku epizodu Saut parka, a epizoda Saut parka traje dvades i nešto minuta, jesi na to mislio? :)

11. Jel zna neko neki program da mogu da se kucaju bubnjevi i exportuju u midi ili wav? Imam jedan, ali je trial i ne mogu da nađem krek nikako.

12. Хахаха, не, Месјо, не знам за ту епизоду.лолол
    Само ми треба снимак кад се запали, док гори, и леш. Мислим, не треба ми, ал' хоћу да видим. :)

13. Чаче, знам једног лика ако ти треба крек.

14. Edi, ne postoji snimak. Slika je iz rata u Vijetnamu.
    http://acidcow.com/pics/10367-vietnam-war-100-pics.html

EDIT: Vid' postoji. :)

15. Znate neki vic o fejzbuku?

16. Stefane ovo je neki budista kolko sam ja upućen i kolko sam dalje upućen on se sam zapalio, protestvovao čovek, student bio neki, sve ti je jasno.

17. То је то, фала Џело. :)

EDIT: Vid' postoji. :)

Хахахах

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.