Разноразно питање

1. Ja i dalje ne mogu da verujem da neko misli da je poseta opala zbog dizajna sajta.

Takodje,izgleda da smo ja i ti jedini normalni ovde.

2. ajd na onu zelenu temu...odma...

3. Да ли сајт кочи због ради старе верзије, или је само нека привремена аклиматизација због промене дизајна?

4. Да ли сајт кочи због ради старе верзије, или је само нека привремена аклиматизација због промене дизајна?

Nemam blage veze. To jedino Kaizen da ti kaže. Ja mislim da je zbog stare verzije (koja jes kočila) - objektivno, i zasto jer je poseta porasla - subjektivno :)

5. Ma brate, ovo je presporo, 15 minuta da mi otvori nešto ...

6. Кочи јер је увек и кочило. Нека кочи, и треба да кочи.

7. i zasto jer je poseta porasla - subjektivno :)

Хаха. Чек, је л' стварно имате податак да је порасла посета?

8. Da li postoji zvanična tema, znači otvorena od strane administratora ili moderatora, koja ima za cilj mišljenja, predloge i raspravu autora o promeni dizajna, razlogu opadanja poseta i svih ostalih problema koji su doveli do srozavanja sajta do te mere da se odigrala ta očajnička karta vraćanja starog dizajna koji je spor mnogo?

Ako ne postoji, mislim da bi bilo ispravno da postoji, uz dodatak da niti admin niti modovi ne bi trebalo da obraćaju pažnju na postove, pošto će verovatno biti imbecilni.
    Opet, smatram da bi to bilo korektno, a i živnuo bi sajt, neka vatrena diskusija ovo ono haha :)
    Zar ne?

p.s.
    a pritom i ot:
    poseta je opala zato što sve više inteligentnih i talentovanih ljudi gubi motivaciju da definiše u klimi koja veliča pogrešne vrednosti (zvučim kao strina neka).

U prevodu, ljudi koji iole drže do sebe osećaju transfer blama kada neko u društvu spomene vukajliju.
    Ja iskreno mislim da je to zbog novog dizajna.

9. nisam hteo da se mešam, mene samo to za tu temu zanima...

10. Surovi, postojala je tema Ispravke u novoj verziji koju je otvorio kaizen, pa je zatvorio kad je vratio staru verziju. Čekamo zvaničan izveštaj o dešavanjima i njegovu odluku o daljem dizajnu i funkcionalnosti sajta. Da ne dužim priču, znaš je i bolje od mene.

11. U prevodu, ljudi koji iole drže do sebe osećaju transfer blama kada neko u društvu spomene vukajliju.
    Ja iskreno mislim da je to zbog novog dizajna.

да, само што ја мислим да је то због постера и спемовањем фејсбука истима.

12. poseta je opala zato što sve više inteligentnih i talentovanih ljudi gubi motivaciju da definiše u klimi koja veliča pogrešne vrednosti (zvučim kao strina neka).

Да, пошто је чињеница да када један овакав сајт достигне одређену тачку посећености, да ће говна да прељевају, будући да огромну већину посетилаца чине идиоти.
    Комбиновано са

да, само што ја мислим да је то због постера и спемовањем фејсбука истима.

13. Паз да нису постери... Не убија пиштољ, већ човек.
    Такав осећај се јављао и пре појаве постера. Сад је само мало (више) израженији.

14. @Bruce: kul, kapiram da je sad malo prepuno dežurnih boraca za pravdu, ali ono, da bude tema kad se smire strasti gde mali čovek može da se oseti bitnim, a da pritom to niko ne mora da pročita. čisto poštovanja radi ;)

@mylyca: joj, nadam se da si u pravu, ali je meni toliko mučno da sedne i da kao čitam definicije da je to prosto tužno. opet, to je verovatno do mene i mojih kriterijuma koji su pogrešni.

Hvala na odgovorima!

15. Хаха. Чек, је л' стварно имате податак да је порасла посета?

ahahaha...ma nemam pojma, napisah "subjektivno" jer neko ko je bitan za izgled sajta misli da će stara verzija povećati posetu, pa je logično uvođenje stare verzije povećalo posetu, ako me kapiraš... :)

Surovi, nema teme.

16. pa je logično uvođenje stare verzije povećalo posetu, ako me kapiraš... :)

Ма наравно. Нисам толко сагорео. Него ме занима баш због тога је то рекао Неко ко је битан за изглед сајта. Да проверим.

17. Da li postoji zvanična tema, znači otvorena od strane administratora ili moderatora, koja ima za cilj mišljenja, predloge i raspravu autora o promeni dizajna, razlogu opadanja poseta i svih ostalih problema koji su doveli do srozavanja sajta do te mere da se odigrala ta očajnička karta vraćanja starog dizajna koji je spor mnogo?

Za sva pitanja o sajtu, usmeravao sam ljude na ovu temu:
    http://vukajlija.com/forum/teme/3769-pomoc-na-sajtu?strana=13#post_1757016

Ali im je, koliko vidim, draže spamovanje ove.

Kao što je rekao Bruce, postojala je tema, ali je sinoć zaključana, dok se ne vidi šta i kako će se dalje.

18. Pa i ta tema je realno dovoljno dobra. Super!

19. Могу ли да знам из ког разлога је закључана тема на подфоруму Музика коју сам последњу отворио?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.