Разноразно питање

1. Мислим да већ има таквих тема. Једна слична је отворена пре неки дан.

2. Шта, не може неки мод да одговори, који курац?
    Нисам је отварао да бих спемовао, ако има слична баци линк пре него што закључаш јбте курац.

Но, боли ме курац.

Курац.

3. Zasto je vracena stara Vuka? Naravno, pozdravljam taj potez.

4. menijesamodosadno- nemam odgovor na tvoje pitanje, verovatno je ovaj koji si dobio i tačan, ne znam. Mada, možda je odigrala ulogu i uvodna rečenica da si inspirisan drugim sajtom, to je praktično priznanje kopiranja tuđe teme...

5. Uroše, stara vuka je vraćena zbog problema sa novom verzijom koji drugačije nisu mogli biti rešeni.

6. Хаха, ма дај не зезај се Бруце. Копирање? На вукјалији?!
    Stone the crows!

Није ваљда да сте већ кренули да примењујете овај нови закон?!

Него, ајд да одстранимо спорни детаљ па да је ти откључаш,а? Ја сличну не налазим.

7. Rekoh ti da ne znam jer nisam ja zatvorio. Meni je svejedno jer na forum muzika i ne idem pošto sam operisan od muzičkog sluha. Proveriću ko je zatvorio i zašto pa ćeš saznati da li može da se otključa...

8. Ja sam je zaključao. Imaš temu koju je GM naveo iznad, sa mnogo PRIKLADNIJIM naslovom i opisom.

9. Ок, нема везе, ево у посту горе линка.
    Глупог ли назива, нисам ни отворио.

10. Је л свима спора вука?

11. Дај, је л умеш да одговориш нормално?

12. Dosadni, ne spemuj temu.

Murinjo, da, svima koči.

13. <реално>
    Назив је доста добар.
    </реално>

14. хаха :)
    кажем немаш појма колко
    ево, кад морам
    http://img534.imageshack.us/img534/2310/48351550.jpg

15. Zna neko moze li votka umesto rakije da se koristi za masiranje, skidanje temperature?

16. Šta je u glavi ljudima koji vide poster sa vukajlije i onda dođu na vukajliju, registruju se i naprave identičan poster? Ne zezam se, stvarno mi nije jasno o čemu razmišljaju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.