Разноразно питање

1. Сваким даном гледам људе који су све више пукли... Што да радим?

Pridruži im se.

2. Pridruži im se.

Не могу, несхватљиве су ми неке ствари

3. Ja ne želim da im se pridružim...žao mi je kada to vidim, ali ne mogu da dozvolim sebi da im se pridružim.

4. Dakle, StefanKostic mi je na pitanje (koje je takodje obrisano, vidim!) 'kad se banuje zbog spema i dodje sa duplog da spemuje, makar to bio i samo jedan post, da li se banuje taj dupli i produzi kazna originalu' rekao DA.

Stefan Kostić je na to pitanje odgovorio jer si ga zamolila za isto na PVT. Nakon toga je usledio profuknjački napad na moderatore i izvinjenja, opet na PVT, jer si mene iskoristila za to.
    Pokušao sam da ti izađem u susret, jer smo bili jako dobri. Ali nakon ovakvog poteza, mogu slobodno da ti kažem da mi se u životu više ne obratiš na ovom sajtu.

I ovo sam morao da napišem, kako neki ne bi pomislili da potpaljujem vatru, pa se onda krijem od nje.

5. Stefane, o cemu ti to? Ja sam te zamolila na pvt da odgovorite na ono dugo pitanje. Ti i dalje ne odgovaras. U cemu je stvar? I ne znam zasto se ti vredjas uopste, nisam ti nijednu ruznu rec rekla, bas naprotiv, i samo sam te pitala za pravila. Da li je zabranjeno ili profuknjacki pitati za pravila? Ne mogu da shvatim ni zasto se ljutis a ni zasto i dalje nema odgovora za Dotera i Dzimija.

6. I sta je 'napad na moderatore'? To sto pitam zasto nesto nije uradjeno, a po pravilima (vasim!) bi trebalo? To je napad?!

7. Ajde đeco vi treba da se družite , nemo' da se svađate pogani jedne ! Aj za ruke i mir , mir , mir niko nije kriv..

8. Стефане Костићу зашто си тако зао, Пуфница ми плаче сад?

9. I dao si mi temperaturu jer me ne volis, zlice!

10. Na onoj sliki piše da je g tačka APROKSIMATIVNO TU. Znači da može bidne tu a može i da ne bidne. A koliko sam skontao od ovih što ne jebu - u većini slučajeva nije tu.

Đe se sakriva, bogovu joj majku?

11. skočkomaus - samo ti jebi, ne zanosi se G tačkama.

12. Skočko, kad dovoljno uzbudiš ženku možeš G tačku napipati prstom (iznutra, naravno)

13. to nije G tačka kad moraš prvo da je uzbudiš da bi opipao već samo deo pičke sa verovatno više receptora. G tačka služi da bi je uzbudio, a ne da bi je napipavao kad je uzbudiš !

klitoris i zdravko!

14. G tačka služi da bi je uzbudio, a ne da bi je napipavao kad je uzbudiš

Grešiš, G tačka služi da bi je doveo do višestrukih orgazama uz veoma malo dodatnog truda...

15. Да ли је тачно да су ЦКМ препичке фотошопиране или не?

16. Јок ти си фотошопиран.

Него може ли неко да ми баци линк до оне Костићеве теме са екстензијом, треба ми нешто одатле а не могу да је нађем ко да је у земљу пропала.

17. А ја се понадао, јебига.... баш ми жао.

18. што, да ниси хтео да их жениш можда?

19. Đe se sakriva, bogovu joj majku?

probaj onako kako sam napisala i naći ćeš je vrlo lako

Grešiš, G tačka služi da bi je doveo do višestrukih orgazama uz veoma malo dodatnog truda...

evo i iskustva. taj rad.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.