Не, ја ватам фине даме, него добре су пичке ове, па ме занима јел су у фотошопу одрађене или онанишем на роботе, боље да идем на неки сајт са филмовима 18. . .
Pazi ovako, okreneš dlan na gore, saviješ sve prste osim srednjeg prema dlanu, apliciraš srednji prst, da izvineš, blago saviješ jagodicu srednjaka prema gore i lagano masiraš u krug dok ne osetiš da se pojavljuje brdašce od tkiva - to je G zona, na njoj je negde i tačka. Kad nađeš tačku - samo će ti se kasti...
Ma sa dva prsta, sacam skonto! Ne rade samo mali, kažiprst i palac, ovo ostalo ide unutri i preciznom primjenom Brusove tehnike, filigranski precizno drito u nešto nedefinisano al se osjeti..... Ih, što ovo nisam znao kacam bio mali, usmjerivao bih penis ka gore a ne ka lijevo ko što je sad. Valja prostudirati kamasutre. Vježbe istezanja - lekcija 1.
Не, ја ватам фине даме, него добре су пичке ове, па ме занима јел су у фотошопу одрађене или онанишем на роботе, боље да идем на неки сајт са филмовима 18. . .
Dvajte da nije ova tema?
Та Брусе, благодарим.
Ma uzbuđenja ne manjka al' se to govno jebeno sakriva. Nabijo sam komplekse.
Pazi ovako, okreneš dlan na gore, saviješ sve prste osim srednjeg prema dlanu, apliciraš srednji prst, da izvineš, blago saviješ jagodicu srednjaka prema gore i lagano masiraš u krug dok ne osetiš da se pojavljuje brdašce od tkiva - to je G zona, na njoj je negde i tačka. Kad nađeš tačku - samo će ti se kasti...
ladno već 40 minuta tražite... ne mogu da verujem...
Ja naš'o, evo je vrišti k'o da brata ženi.
Ma sa dva prsta, sacam skonto! Ne rade samo mali, kažiprst i palac, ovo ostalo ide unutri i preciznom primjenom Brusove tehnike, filigranski precizno drito u nešto nedefinisano al se osjeti..... Ih, što ovo nisam znao kacam bio mali, usmjerivao bih penis ka gore a ne ka lijevo ko što je sad. Valja prostudirati kamasutre. Vježbe istezanja - lekcija 1.
Eh, nisam uzeo u obzir debljinu prstiju... :)
U sredini hodnika, prva vrata levo. Ne znam šta tu nije jasno.
I find this thread easy to masturbate to.
apply your fingers by the directions of this thread instead...
ajte na vaš forum pa tamo to
Тако је, Панинаро! Без спема на оперативној теми замолијо бих..
zasto kod pedera postoji podela na topdzije
i furundzije kada im je u oba slucaja kita u bulji?
Зато што су они педери, самим тим морају да се деле у групе. Мени је то најлогичније.
Zapravo po nekim anketama vise od 40% gejeva ne voli anal. A top/bottom je licna preferencija, pandan sisama i dupetu.
Ma meni je žao onih što cijeli život sanjaju da se prebace sa primača na udarača, al umru primajući.
www.vukajlija.com/kinolozi/85029
Moze, molim vas, neko obrisati slike na ovoj definiciji? Defka je super, ali slike su bas uzasne.
Па и нису страшне. На првој су пси спашени са улице, а на другом се слатко дијете игра са псићем. :)