Jeste li znali da se poslednji korisnik registrovao jos na katolicki Bozic? To znaci da od tada nije dosao nijedan posterdzija. Mozda se kvalitet sajta popravi.
Ma da bre,mozda 5 posto posetilaca zanimaju defke,evo svi moji ,,prijatelji,, na fejsu seruju samo postere stalno,mozda 2 puta sam primetio da je neko serovao defku.
vec vidim za par godina kako ce se defke ukinuti,jer ih niko nece citati
inace sto se tice tih sa fejsa,sto je najgore,cesto lajkuju one glupe postere fazon 2 macke i komentar ,,nikada te necu ostaviti,, i tako ti motivacioni i demotivacioni proseri
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nisu joj ni pruzili sansu.
Đubrad.
http://www.youtube.com/watch?v=usqyAx23AdQ
OMG They killed Mokar Sundjer!
You basterds !!
Kako se od 3 deci koka kole napravi dva kila urina?
Ne kontam pitanje.
Kako to da ja popijem casu od 3 deci kole i posle pisam svaki cas?
Pa hoće to od kole. Ili su ti bubrezi u dobrom stanju ili imaš upalu prostate lolo
E jebiga.
Jeste li znali da se poslednji korisnik registrovao jos na katolicki Bozic? To znaci da od tada nije dosao nijedan posterdzija. Mozda se kvalitet sajta popravi.
Odakle ti ta informacija ??
Trazio sam koliko ima autora. Gore kucao u adress bar i dosao do cifre od 184066. Evo ga poslednjeregistrovani: http://vukajlija.com/recnik/autori/184066.
Ccc... već 10 dana nijedan novi autor ..
Skoro mesec dana. A i koji ce nam kurac vise posterdzija?
Ma da bre,mozda 5 posto posetilaca zanimaju defke,evo svi moji ,,prijatelji,, na fejsu seruju samo postere stalno,mozda 2 puta sam primetio da je neko serovao defku.
Ja verovatno nikad nisam video da je neki moj prijatelj na fejsu serovao defku, a da ga ne znam sa vukajlije.
Isti slučaj kod mene .. samo SMarko nekad šeruje defku neku .. Neće oni da čitaju
Ma, ne citaju ni ovi "neposterdzije". Ni ja ne citam dovoljno nove, priznajem, brzo se smorim. Nema vise onih bas dobrih. Sajt polako umire.
Ja čitam i to .. Nećemo da pustimo da umre ;)
vec vidim za par godina kako ce se defke ukinuti,jer ih niko nece citati
inace sto se tice tih sa fejsa,sto je najgore,cesto lajkuju one glupe postere fazon 2 macke i komentar ,,nikada te necu ostaviti,, i tako ti motivacioni i demotivacioni proseri