Sta znaci ,,system is backing up,,...samo je krenula,a ja sam prekinuo...da pustim ponovo,jel to korisno?
Fala druže, na eleka čovek u nevolji uvek može da računa, bilo pitanje u temi "da vam se izjadam" ili ne.
Muči me to bre, komšinica je romkinja, mislim ciganka pa i nije osobito uredna, ima bubišarbe i mišovi. Aj dobro to nego što zajmi lampu kad vodi džukelu u šetnju jer se boji mraka a na prvom spratu drpili sijalicu, džukela fala bogu matora, nema od koje bolesti ne boluje uz standardno buve i šugu.
Tako da tedo' da pitam jel dosta alkohol ili da budem paranoja i krenem z domestos? Ili bi možda bilo najsanitarnije da joj poklonim lampu, al šta znam možda je to u njihovoj kulturi neki gest veridbe ili slično pa ne budem posle mogao da je se otresem, stvarno nisam pametan.
Nije da imam predrasude al' ja bih to u varikinu.
Можда си подесио да ти аутоматски ради бекап. Мени не ради уопште и ништа ми не фали :)
То ти, ваљда, враћа рачунар на претходна подешавања ако нешто засереш.
*
Зна неко како да нађем хрватске титлове за Ране?
Kupi novu lampu.
Koji će ti? Taj film i na srpskom možeš bez tona gledati...
Ваљда је јасно да ми не требају због онога чему титлови иначе служе :)
Aa, kontam. Trebaju ti da se nasmeješ malo pred spavanje. Imaš na podnapisima na slovenačkom i makedonskom, oni su još bolji.
Па сад... словеначки је већ друга прича. Није да су им толико непотребни. Мада верујем да све разумеју и без њих.
Али ови на хрв су нешто више од титлова.
na hr ima samo ceo film sa ugrađenim titlovima, niko sem RTL-a se ne zahebava s tim...
Ја сам чуо да су се хрвати толико избламирали са титловима за ране.
Ма да, има текстова о томе по нету.
Али не знам где то наћи. Ако уопште постоји ван биоскопских трака.
Брусе, ес то видо на РТЛ-у да су пуштали?
Bila je neka prcojebancija ovih dana kad su na nekoj njihovoj televiziji puštali srpske filmove bez titlova. Navodno su ih tužili jer je u pitanju strani film.
Чуо сам ћалета данас да прича нешто о томе. Нем појма о чему се ради. Знам да су и раније пуштали наше филмове. Без титлова.
tužili su RTL jer su pustili Tesnu kožu bez titla... Rane su prvi srpski film koji je u HR pušten sa titlom. Ima po netu da se skine ako ovi iz SIPE nisu ukinuli sve sajtove...
A da bude još tužnije taj film im nekad nije bio strani nego domaći-dve reči-devet slova. Kanda im je "puno promijenjiralo jezikomlatilo kojim interfejsuju s frendovima".
Secam se da sam podesio da se automatski pusta,ali se ne secam da sam zasrao nesto.Nista,samo cu prekidati kad god se pojavi.
Inace,ne znam za Rane,ali sam gledao na TV-u u Splitu kad sam bio,Hrvati prevodili Ko to tamo peva...
Zasto mi je obrisana definicija ,,Mokar sundjer,, ?
Bila mnogo dobra defka.
Moderatori jednostavno ne prepoznaju materijal za naslovnu, jebiga.
:)
Apsolutno, ko zna gde je ta lampa prošla.