Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Па зар је мало великим словима написат' ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ ПРВИ ПОСТ ?
Pa znam da si se pripremio, zato ti i govorim, lololo :))))...
Da se vrati ono iz prošle verzije vukajlije verovatno, Smare, da prvi post stoji na svakoj strani te teme....
Trazili ste staru verziju, evo vam je! NA!
Postoji li nacin da se skine pivski stomak (a da se ne prestane piti pivo i da se ne ide u teratanu) kazu trcanje ali to mi nije pomoglo jbt svaku vece trcim osim kad imam rekreaciju pa tad pikam fudbal pretrcao sam 29 KM u komadu jbt ali stomacina i dalje tu...pokusavao sam sa nekim trbusnjacima ovo ono za mjesec dana ni trunke napretka...WHAT TO DO?!
kupi Espumisan
Evo šta sam ja otrkio Anarchyst: manje pij pića sa dodatim šećerom, znači manje Koka kole, Guarane, voćnih sokova (sa dodatkom šećera, napominjem, samo one sugarfree) itd.. Posle neki dan ćeš i sam osetit kako ti je manji stomak.
Ti pomenu trbušnjake. Oni ne skidaju stomak, oni služe da dobiješ pločice, a pločice se ne vide od - sala. ne kažem ti da zajebeš trbušnjake, samo govorim da oni ne skidaju salo. Pokret skida, vožnja bicikla, trčanje... Ne moraš ni svaki dan trčat, moš svaki drugi, ali smanji unos zašećerenih piće i kad jedeš ne jedi ka da si provaljen, i posebno ne uveče, ili uopšte pred spavanje. Eto tako, aj pa kad skineš stomak trk do ogledala opali jednu sliku da vidimo na šta to liči. :)
Ramudavala, svaka ti je zlatna... Kardio je keva!
A moš i pitat lavandu da te posavjetuje, ona ti je pravi Johny Walker prevedeno na srpski DŽONI ŠEPAČ.
Ti pomenu trbušnjake. Oni ne skidaju stomak, oni služe da dobiješ pločice, a pločice se ne vide od - sala. ne kažem ti da zajebeš trbušnjake, samo govorim da oni ne skidaju salo. Pokret skida, vožnja bicikla, trčanje... Ne moraš ni svaki dan trčat, moš svaki drugi, ali smanji unos zašećerenih piće i kad jedeš ne jedi ka da si provaljen, i posebno ne uveče, ili uopšte pred spavanje. Eto tako, aj pa kad skineš stomak trk do ogledala opali jednu sliku da vidimo na šta to liči. :)
Fala na predlogu....ako upali šaljem ti karton banjalučkog nektara na kućnu adresu :)
Ramudavala, samo ti mene zajebavaj za nogu... Pizdoooo, moja noga je već u mnogo boljem stanju :P Mogu da trčim, nemam baš pravilnu formu kao pre ali radim na tome.
Ima jedna zanimljiva vežbica, kažu jako dobra za trbu'.
Legneš na krevet pa se uspraviš u sedeći stav, onda se malo nagneš nazad tako da ti se noge podignu i kreneš stopalima da lupaš šamare naizmenično obema rukama ali tako da ti noge ne padnu nazad. Ne jako ali gledaj da ti pokreti budu prenaglašeni, tako da kad zamahneš napraviš rukom luk kao sivonja i zarotiraš torzo što više. Simpatična vežbica jer moraš da koristiš stomak istovremeno i za održavanje u savijenom položaju, i za održavanje ravnoteže i za rotaciju torzoa.
A i mnogo je zanimljivije od trbušnjaka, osobito ako zalepiš na stopala slike od šefa ili tašte.
Ima i jedna istočnjačka vežba ali za nju već treba aparatura. Okače te o neki direk nogama naglavačke a onda ti pod glavom založe tihu vatricu pa se ti onda izvijaš ko pijavica da ti ne strada "kristijano" frizura. Ovo jebe stomak i leđa kurcem u pičku, čini mi se da vežbu zovu "ples pečene lignje".
AHAHAHAHAHAHAHAHA
Не знаш какви се све адитиви додају у оваквим пићима не би ли се постигао сличан укус. Ко зна да ли ово може смањити стомак, а и да може, ко зна за шта је штетно. Најбоље да избегаваш овакве кока-коле, пепсије и сл. Пиј рецимо неке воћне сокове. И наравно смањи вопс!
То све можеш трчањем (додуше тешко у ово доба) или сличним активностима, или пак изгладњивањем, што није препоручљиво, јелте. Пробај још дуже да трчиш, можда ти се чини да за месец дана нема напретка. Вежбе ти ту не могу помоћи, оне јачају мишиће, а ти испред мишића имаш ту заробљену, наталожену енергију... И пробај мало да водиш рачуна о исхрани, можда ће ти то помоћи.
Већ сам почео много да се просеравам, а тешко да сам ишта ново рекао.
Колико скидају кредита по минуту они душмани из Телекома за припејд кориснике? Никада нисам звао неког(Јевреј левел 90) осим једном кацам причао пар секунди и нешто ми лудачки скинули колико се сећам иначе поруке и цимање оних који имају пакете или постпејд. Значи са 064 на 064 или 065 на 065 и те комбинације колико кинти скину по минуту/секунду разговора?
То и мене занима
studenti zašto ste pičke?
Dvajte, u Crnu Goru su evo nekolko mejseci skuplji pozivi koji traju par sekundi od onih koji traju po minut-dva. Tako da ne vjerujem da je situacija puno drugačija u Srbiji. Zovni operatera svoje mreže, besplatan je poziv (kod nas jes), on će ti sve potanko objasnit.
Вала тако ћу и да урадим, од ових Вукајлијаша нема вајде. А вероватно је нешто слично и код нас, има логике.
Brate pa necu trcati maraton na olimpijadi..ovo sam sa 2 druga istrcao pre jedno mjesec dana uz samo 2 pauye da pijemo vode! a skoro svaku noc bar 5 kilometara prevalim sa psom...
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/379456_2722480868131_1440380218_3104491_1465167433_n.jpg
Мислим да би било добро да се убаце опет некако популарни постери, јер је оно јако добро функционисало са њима.