Разноразно питање

1. Је л' вам се диже туксон кад сте пијани?

2. da li je moguće da se nakon 11 minuta definicija koja nalazi prva među najnovija pročita jednom?

3. da li je moguće da se nakon 11 minuta definicija koja nalazi prva među najnovija pročita jednom?

haha, kakav rečenični sklop! :))

ne ocjenjuje se sve što se pročita, strajo...
    ali ima nešto manje ljudi na sajtu danas, vidim i ja.

4. jesam ga malo zzpzo pzzo sam al aj sad :)
    nije baš samo danas...

5. da li je moguće da se nakon 11 minuta definicija koja nalazi prva među najnovija pročita jednom?

Ubij ti mene ako sam te ja išta razumeo! xD

Је л' вам се диже туксон кад сте пијани?

Zavisi od osobe suprotnog pola. Ako je Rugova, džaba i da sam pijan, neće pa neće.

6. Зашто је овако мало људи онлајн у пола 6 ујутру?

7. Зашто је овако мало људи онлајн у пола 6 ујутру?

Zato što je mnogo ljudi bilo onlajn u pola tri.

8. Biće da je zbog nevremena Murinjo, u Podgoricu je pa snijeg sinoć i to fino evo sad samo četvoro ljudi onlajna na Fejsbuk, a ja imam preko stotinu prijatelja!

9. Biće da je zbog nevremena Murinjo, u Podgoricu je pa snijeg sinoć i to fino evo sad samo četvoro ljudi onlajna na Fejsbuk, a ja imam preko stotinu prijatelja!

Moguće i to, otišli ljudi sabajle da se grudvaju i prave sneška.

10. E ja neću zinjat da se grudvam jer sam se sinoć okliznuo i pao sam na lakat i evo me boli otad. Jebi se sniježe, oćeš ruku da mi slomiš, evo ti kurac što si htio.

11. Da li ima još neko osim mene ko nije video sneg ove godine? Suboticu ni sneg ne voli!

12. E, evo ja ga gledam upravo, i jebem mu sve po spisku, tako da trebaš biti srećan što ga nema tamo.

13. Jebi se sniježe, oćeš ruku da mi slomiš, evo ti kurac što si htio.

Nemoj, bolje i ruku da ti slomi nego kurac.

14. http://www.google.com/policies/

O čemu se radi ođe, je l čitao ko?

15. Billy Sharp

Da li ima još neko osim mene ko nije video sneg ove godine? Suboticu ni sneg ne voli!

Kod mene ima snega da ve sve podavim, smučio mi se.

16. Ко је направио вукајлија апп за андроид?

17. Ja sam tek sada video da aplikacija postoji.

Napravio je Mia Media.

18. Уопште ми се не свиђа, фали много ствари.
    Прочитах и ја да су они, него реко' можда је неки аутор са вуке..

19. KACE SPISAK LJUDI STO SU MOLILI ZA ODABRANU?

20. Kako se radi printscreen?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.