Разноразно питање

1. Eo me, ti mačak kakav si mi? :)

2. Није лоше, ај на чет некад :)

3. Мој цимер купио на купинду. А што заобилазиш те сајтове?

Ma treba da se cimam oko licne karte i to, a ja nisam punoletan tako da moram od mojih da maznjavam.

a na primer, jedan ponudi za nešto 1000 din, i hoće to da kupi stvarno, a najbolja ponuda bude od nekog lika 1200 din recimo, a on se samo sprda i neće da kupi ustvari, šta onda? Mislim jel rešeno ovo nečim ili je na divljaka sve?

Pa na primer, ako ti neko lazno ponudi. Moz samo da mu roknes negativnu, onda ce ljudi znati da se ne bakcu sa njime oko prodaje/ kupovina.

A neko je gore predlozio da kontaktiras tog sto je stvarno dao prvu najvisu cenu, posle tog.

Evo neki video tutorial:
    Prodaja http://goo.gl/YPKoU
    Kupovina http://goo.gl/3jyKp

4. Sale - a zbog čega kupuješ preko neta? Povoljnosti ili te mrzi da odeš do neke radnje?

5. A u kojoj radnji imaju te konzole?

6. Ja u Beču kupio soni dvojku za 50e, tamo imaju te prodavnice polovne tehnike, nema čega nema i sve za male pare.
    Ovde ne verujem da ima toga, eventualno BG...
    Edit: pre par godina, trojka je tad tek izašla čini mi se, tako da za 50e nisam mogo bolje proći

7. Da imam nekogu becu narucio bih kilo tih retro igrica :)

8. A u kojoj radnji imaju te konzole?

Zavisi u kojem si gradu, verovatno ima neki privatnik ili čak prodavnica u kojoj se to baš prodaje. Takođe možeš da se raspitaš i u radnjama gde se prodaju original igrice. Jer je valjda bezbednije kupiti "uživo" nego ovako preko interneta.
    Ali ako baš želiš preko interneta poseti ovo:
    http://www.svezakucu.rs/www/catbrowser.php?qcatid=292
    Ili naš sajt ekupi.rs

9. Prema mojim izvorima nema takve teme u registru Bili.

10. Izgleda da nije toliko popularan ovde :|...

11. Aj vi softveraši dolaste vamo - skino ja lepo film da odgledam, da ga pustim u bsplayer-u - prc. Kaže nemam codec za .avi fajlove. Skinem ja sa divx sajta neki bejzik codec u koji je uključen .avi format - prc. Opet neće. Sa divx sajt skinem njihov jebeni plejer, i on mi opet kaže da je nepodržan tip datoteke.

12. Što bs plejer? Instaliraj GOM plejer, na njemu možeš pustiti bukvalno sve.

13. Nije me zajebavao do sad, radi pos'o.

14. зато што бс плејер аутомацки нађе титлове децхко!

15. Ako nije do formata, tj. imaš kodeke, onda ti je sjeban sam film.

16. зато што бс плејер аутомацки нађе титлове децхко!

Nađe, al' samo turske engleske i švecke.
    Moguće bili. Odustajem za danas, skinuću sutra film opet pa ću videti jel u tome problem.

17. Jeste Bili, samo ima malo i previše (nepotrebnih) tema na forumu (mećite me u moderatore, da bar znam što koji kurac idem po forumu i objašnjavm ljudima!). Ima jedna za Dobrosava Boba Živkovića, al kad bi ti otvorio o Geriju onda bi ja morao da otvorim o Ljubi, ilustratoru za CKM, pa bi onda neko otvorio temu o Benksiju, pa bi se naša neko da kači slike svoje setre grafičkog dizajnera... Nikad kraja. Jedino rešenje je koliko vidim da se otvori tema o ilustratorima, striperima (oni što crtaju stripove) i sl., a takva tema već postoji. Zašto u ove kasne sate postavljaš pitanja o temama koje već postoje? Jesi ti nevjernik, jer čim ima tema a ti ne vjeruješ u njeno postojanje ti si nebeliver. INFIDEL!

18. Nađe, al' samo turske engleske i švecke.

Па ја енглеске и користим, али налази ми и наше и хрватске јако често.

19. зато што бс плејер аутомацки нађе титлове децхко!

Koji će ti kurac titl kad nemaš kodek da ga pustiš?

Mešo, daj link, ako ti nije teško.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.