Разноразно питање

1. Фала ЈеБач. Који је овде смарко, који стићко...не видим ништа сем неког лика који оће да му сврши у уста.

2. Koji ste nolajferi, prepucavate se sa jadnikom koji se zove ve ce ivan? Ispadate jadniji od njega.

3. Па видиш Смарко Каљестро и Стефан Костић, прва два твита.

4. Да ли је могуће да Иван Ивановић има 21.000 пратилаца на оном чуду? Што волим тај хипстерско - њуфег Твитер.

5. @menijesamokuracpalac
    Imas linkove za njihove profile u njegovim tvitovima. @smarkokaljestro i @stefankostic.

6. ааааа, ево видим. Ко зна где сам гледо.
    Њах, очекивао сам више.

7. Ja ništa ne kontam. Šta je pozadina priče?

8. Ево да цитирам Лаванду:

da vam ja objasnim tok događaja sa Ivanom Ivanovićem prvo je izašao ovaj tekst http://postar.rs/?p=1499 pa je on na to odgovorio i onda je izašao ovaj tekst http://postar.rs/?p=1514

9. Јел постоји нека тема де могу да пријавим своје постере за брисање?

10. Čak, oš li napisat ono za Barakudu jebem te više :D
    Il ti treba još koji dan, ja ne žurim nigde samo da podsetim

11. Jel može malo lakše sa odabiranjem definicija? Jebo te, koja je svrha naslovne, ako definicija ne odstoji ni jedan dan?!

12. Čak, oš li napisat ono za Barakudu jebem te više :D

Е добро си ме подсетио, ај видећу сутра да напишем.

13. Ae može. Opet sam danas video da se spominje Barakuda i Šana u nekoj temi hah.

14. Jel može malo lakše sa odabiranjem definicija? Jebo te, koja je svrha naslovne, ako definicija ne odstoji ni jedan dan?!

slažem se i dodajem da niste normalni, preterali ste, previše brzo odabirate nove defke...

15. Није поента да те дефиниције на насловној зараде 2 кила плусева, посета је свакако већа него икада, добићете и плусеве, поента је да насловна личи на нешто и да се редовно апдејтује. Стоје те дефиниције како одабране, није тешко кликнути и отићи на другу страну јбг.

16. Јел постоји нека тема де могу да пријавим своје постере за брисање?

Ne. Postoji jedino opcija Ktitor za te stvari tj ako hoćeš samovoljno tj iz hira da obrišeš neki svoj poster koji ne krši nijedno pravilo sajta.

17. Ja sam ktitor i opet ne mogu da brišem postere ... nemam onaj X gore ...
    EDIT: Ipak imam, moja greška :)

18. Jel bio neko sa vukajlije na onom ACTA protestu?

19. poštovanje
    zažto je zaklučana moja tema o MAĐARSZKOJ FUBALSKOJ LIGI?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.