Разноразно питање

1. Ja mislim da se treba obratiti Savezu vojvođanskih Mađara.

Њесра. Дотакли смо дно живота кад нам све зависи од неких Иштвана

2. Ja samo da dodam da je i meni bio zanimljiv I.I. dok je vozio keš taksi. Sad je postao gori od Amidžića.
    I dobar fazon za razlog bana Tiboru, samo ne znamo mi svi mađarski. Šta ste mu napisali?

3. Зашто не могу докачим слику за дефиницију? Мора да се чека неко време или шта?

4. Momčila je inače teško okačit :)
    mislim da ima i tu neko ograničenje, 2-3 slike možeš dnevno da okačiš. Il je to il je kaizen isključio, nisam pratio

5. А таман сам нашао слику, Момчило Üберкрајишник, наш какав је, бокте...

6. pa nestale su i slike sa starih defki, a kamoli opcija za dodavanje novih :(

7. da li je moguce da sam sam skoro dvije godine na sajtu a niko nije provalio da sam dupli?

8. da li je moguće da se ljudi na sajtu bave i drugim stvarima osim provaljivanja duplih?!?!?!

9. lolol jesmo nervozni :D

10. naprotiv, razdragana sam tim saznanjem :)

11. Raznorazno pitanje za moderatore, zašto mi je obrisana definicija "Lepe pare" odnosno da li već postoji takva a ja je nisam našao? Hvala.

12. Ja mislim da je m00t sasvim korektno odgovorio na pitanje na koje se ne daju odgovori.

13. evo, strajo, ja ću ti odgovorim, kad sam već razdragana :)

hmmmm, da vidimo...

"lijepe pare" znači "dobre pare", tj. "mnogo para", a ne "zadovoljavajuću količinu novca" - dakle omašeno značenje.
    i primjeri su ti slabašni, onak ko kod nekog novajlije.

ae, piši opet, ali da bolje promisliš, može?
    ako ti je neko brisne, šibni mi pvt.

mwah, maggot :)

14. Страјо, није задовољавајућа дефиниција. Не иде, ти први на листи, а такве дефке пишеш. Аман?

15. joj, izvin'te, m00t i stefane, ali nešto mi sunčan dan danas.
    nemoj da se ponovi da opet tražiš objašnjenje, strajo, vi'š s kim ja radim! :)

16. šta su ove "rekacije" dodate na stranici profila?

17. ne moraš mi persirati, u redu je

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.