Разноразно питање

1. Да, баш онако диктаторско-удбашки.

Не знам... мени скроз било онако блацк-метал.

2. Ja imam rođaka koji se zove Kamenko.

3. боља варијанта - Каменче. Ето и то има

4. Ja bih se odmah ubio kad bih se zvao Kamenko.

5. Не знам... мени скроз било онако блацк-метал.

Мени је прва асоцијација на то име висок разбацан тип у дугом сивом мантилу, са шеширом и чекићем у џепу спреман да ти изломи прсте јер си причао да је друг маршал неписмена сељачина или сачинио неки други подједнако ужасан грех.

-НЕМОЈТЕ ДРУЖЕ МРГАНЕ ИМАМ ДЕЦУ!
    -ТИШ МЕН МАРШАЛА ДА ВРЕЂАШ, ОДДЕ ВАМО!

6. Мени је прва асоцијација на то име висок разбацан тип у дугом сивом мантилу, са шеширом и чекићем у џепу спреман да ти изломи прсте јер

У овоме се поклапа и са мојом претпоставком.

7. ХЕНРИ МРГАН хаха готива

8. Koi je ovo trip sovim Japancima?
    mislim na ova 2 dignuta prsta? uvek,ali uvek jebeno dižu ta 2 prsta. Jel to fazon ko kod nas 3 prsta?
    kakvo značenje imaju ta dva prsta?
    http://www.gardenvisit.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/context-sensitive_garden_landscape_design_japan.jpg

9. ma daj..kakav mir. nemoguće da je cela nacija reprezentacija u hipi fazonu.

10. Dva prsta imaju znacenje mira, a to sto svi po svetu dizu je cist pozeraj.

11. A imaju i znacenje pobede (v kao viktorija).

12. utripovani Japanci...koga oni da pobede, u čemu?lolo

13. Mozda Kineze u fudbalu lololo
    Nema veze sa Japancima, ceo svet se sluzi ovim za pozeraj.

14. Da, ono kao "peace, brother".

15. ma kapiram ja taj Peace znak,al zašto svi,ama baš svi japanjerosi koriste tako lejm simbol?

16. zašto svi,ama baš svi japanjerosi koriste tako lejm simbol?

Oni ti prilično pate od tih svetskih integracija jer su dugo bili izolovani pa se lože na evropska kola i krpice. Eto kod njih je i najveći broj krađa donjeg veša na svetu per capita, jerbo im žene tek zadnjih 50 godina nose gaće i bruseve pa je novotarija.

17. Је л' имао неко проблема са скидањем са 4shared.com у скорије време? Мени не ради ниједан линк, тј доунлоад не почиње.
    На 4shared-china.com сам успео да скинем нешто.

18. проверавао сам мејл у последњих пар дана, и добио обавештење да је неко ушао на мој фб профил, из бг-а, има и ип адреса. е сад, ја променио пасворд, кад оно после пар дана исто, са исте адресе. има ли каквог начина да видим ко је иза те адресе, или нешто слично?