Разноразно питање

1. Значи ја сад одем на неку тему, рецимо Шта слушате тренутно, и битно одступим од идеје изнете у првом посту, и дође модератор и закључа је?

Kada to jedan uradi, naprimer ti, onda dobiješ ban. Kada sama tema, sa svim učesnicima na njoj, skrene sa prvobitne zamisli onoga ko je otvorio, onda ta tema dobije ban, tj. bude zaključana.

2. Да преформулишем:
    Значи нас неколико сад одемо на неку тему, рецимо Шта слушате тренутно, и битно одступимо од идеје изнете у првом посту, и дође модератор и закључа је?

3. Да преформулишем:

Nemoj da preformulišeš, nego pročitaj i shvati šta sam ti napisao. :-)

4. То је учињено још пре пар минута, пре преформулисања. Него, имаш ли одговор?

5. Ufff, vec 5 minuta citam ovu temu, i stalno imam neki deza vi da sam to vec procitao.

6. Ima ljudi koji su trolovanje učili na dverisrpske.com, pa ti se zato čini.

7. Џери, то је да би у потпуносту схватили скривену поруку.

ОК. Надам се да схватате последице тога и да ћете сада доследно спроводити ово што си рекао. Само још једно: то је једини критеријум?

8. Ne daj Kurde da te navuku!

9. У ствари, лажем, имам још једно питање. Може ли онда опет да се отвори закључана тема, пошто није темина кривица што је закључана, и да ли ће онда отварач бити банут због отварање постојеће теме?

10. Само још једно: то је једини критеријум?

Ne.
    Ima momenata kada je moguće da se neko banuje i zato što želi da troluje, ali mu mentalne ili neke druge sposobnosti to ne dozvoljavaju, pa onda to njegovo "trolovanje" preraste u glupavo spemovanje foruma i onda popije ban za spem.
    Ako nije prvi put da radi tako nešto, nego recimo treći, onda može i 30 dana bana.

11. Ima momenata kada je moguće da se neko banuje i zato što želi da troluje, ali mu mentalne ili neke druge sposobnosti to ne dozvoljavaju, pa onda to njegovo "trolovanje" preraste u glupavo spemovanje foruma i onda popije ban za spem.

Какве онда везе има троловање и вређење људи са посебним потребама у свему томе, ако се банује због спема?

12. ali najajce od svega, drvili su kurac i smarali, 10 strana spemovali, trolovali i jeli govana, i jos 15tak na prosloj temi i onda dodje covjek popisa im se po temi onako sa stilom i oni je zakljucaju....

13. Ко се попишао по теми?

14. Joj, Remac, sad bih ti odgovorio.

15. Реме
    Ко се попишао по теми?

http://vukajlija.com/forum/teme/40670-savrseni-moderator?strana=10#post_1885577

nek da neko coeku oval

16. Реално, ја ту не видим никакво попишавање већ текстић писан, што се оно каже, формалним стилом, чисто да добије на озбиљности, а уз то обавијен балашевићевском патетиком. Мада интересантан му је стил, то морам признати. У суштини ништа ново није рекао и фејловао је на пар места, пре свега овде:

ali kad si već napravio ovako jaku, kvalitetnu autorsku zajednicu sa izgrađenim sopstvenim stilom i poetikom, zašto puštaš decu da se igraju u pesku? Radiš protiv sebe, čoveče.

Заправо ради за себе, Каизија боли туки за квалитет, пошто је са већим бројем чланова добија и више кинте за рекламе, ауторски рад му је тренутно у другом плану.
    И овде:

Svaki novi autor razmišlja šta je to novo, drugačije

Има једно 200 000 који га демантују.
    И овде:

daješ mogućnost jednom autoru u najmanju ruku oskudne sposobnosti da se nevešto ruga RD-u i da se, rugajući se njemu, ruga svima nama koji se trudimo da u pisanje unesemo uvek nov kvalite

Након овог дела очекујем, у најмању руку да има РД-ову икону на зиду. А искрено, колико год ја готивио РД-а као аутора, повремено му се провуче и понеки ђубар. С тим што немам појма шта је Штефи обрисао, али свеједно, превелика галама се диже око тога.
    И овде:

NIsu svesni da mogućnost da im briše definicije zapravo dobija dete koje najglasnije bude plakalo.

Као што је дотични у том истом посту одрадио. С тим што је Штефи оставио душу том сајту, и допринео му доста, вероватно више неким другим стварима него дефиницијама, ал' шта да се ради. У суштини, мени је сасвим ок што је дотични мод. И почело је да смара лајање на истог. Као гладни пси. А у овој расправи не стајем на ову или ону страну. Само констатујем, као неко ко све то посматра са дистанце.

И да, иако Синграфеаса сматрам добрим аутором, постаје помало напоран са тим постовима.

17. PORTIR

MODERATOR KOJI OTKLJUČAVA/ZAKLJUČAVA TEME.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.