Разноразно питање

1. vučice, ekskuliraj. i ja sam pizdeo za jednu def. pa jebi ga... prošlo me. ne mo'š im ništa. sekta je to... Verovatno su tvoju def. koristili za neki obred.

2. definicija glasi:

Zapušten

Obraslo lice muškarca maljama do granice neprepoznatljivosti.

- Ko je ono?
    - Kako ga ne prepoznaješ? To je Mika pekar.
    - Au, al' se zapustio! Ima dlaka na izvoz.

već u prvim riječima vidimo neusaglašenost definicije sa naslovom: "zapušten" pa onda "obraslo lice". ajd da vidimo kako se to slaže u rečenici: "obraslo lice je zapušten". ne ide.

dalje, govori se o obraslom licu muškarca maljama. opet ne ide. trebalo bi, čak i da je u kongruenciji sa naslovom: lice muškarca obraslo maljama.

dalje i najvažnije (i pored ove gramatičko-stilske poremećenosti): u defki ništa novo ni originalno nije rečeno, a što nije, npr. napisano ovdje: http://vukajlija.com/zapustiti-se. čak i da nema te definicije, opet je bez veze, jer niti je novo značenje navedeno, mislim novo - ono koje ne bilježe rječnici srpskog književnog jezika, niti je napravljena nikakva dosjetka, igra riječi, nije sleng daleko od toga, a nije nimalo interesantno ni stilsski produbljeno.

dakle, defka je sranje iako si inspiraciju iskopala na groblju i duboko žalim što ti je nisam ja obrisala pa da dobijem epitet pajsera od moda i dečka koji ne čita komentare.

3. Имам ја вишак банана.

Hehe kako duhovito hehehe

4. Džimi, leba ti što to? Ajd da razumem da si mi obrisao "Baterije nisu uključene" ali defku "Zapušten" i onu, ne znam ko je tu dirao, "Psihološki rat", ne mogu da razumem.

Није да ти редовно читам дефиниције, па да знам зашто остале нису обрисане, али ево, за ову што сам ја обрисао могу да ти образложим. Погледајмо дефиницију:

Zapušten 14:6

Obraslo lice muškarca maljama do granice neprepoznatljivosti.

- Ko je ono?
    - Kako ga ne prepoznaješ? To je Mika pekar.
    - Au, al' se zapustio! Ima dlaka na izvoz.

Џимиpre 18 satijučeVučica21 4 komentara

Свако иоле школован ће одмах приметити да си један придев дефинисала на начин на који се дефинише именица:

Запуштен = обрасло лице мушкарца.

?

Не штимује. То као да си рекла ''мршав = изгладнело тело мушкарца''

А и ако занемаримо то, дефиниција не одише неким другим квалитетима.

ЕДИТ: Лули изобјашњавао већ.

5. Hvala Luli na opširnom objašnjenju.

6. ubr, pitanja ovakvog tipa, kakva znaš da postavljaš:

Koj se mod igrao mojom defkom i zakopao je u groblje?

poprilično su iritantna i u samom startu onemogućuju dobronamjerniji odgovor od strane zaigranog budalastog moda koji divnu defku u neznanju i ludosti obrisa :)

7. Tike, tike taćke, nema više vraćke. :))

8. ЕДИТ: Лули изобјашњавао већ.

moj teren, moj kobjasn. :)

Hvala Luli na opširnom objašnjenju.

nema na čemu. možeš ga pretpostaviti i ubuduće, pa ne moraš ni da pitaš, samo ga zamisli :)

9. am.. psihoanaliza i viktorijanci i politička nekorektnost i pozitivizam nisu nešto što ja učim, džimi. ne samo u prvom semestru, no uopšte. pobogu.
    da bi iole skapirao da je nešto očita glupost potreban ti je samo zdrav razum -.-

edit:
    http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_full_width_scaled/hash/44/ed/Thomas_Paine1_0.jpg

10. Vucice, nemoj vise 'leba ti, povredices se.
    A ti Luli, ostavi devojku na miru, nemoj da si kavgadzija. I obrij se.

http://farm4.static.flickr.com/3028/2575372856_0b91b267f0.jpg

11. Знате шта пичке мале, много кењате, и ви назови аутори(тежак нолајферски систем) и модови, зајебите се овог срања. Сајт се распада, не могу да нађем ону тему за размод, али ја бих размодово Фацу фацу( нек извине он ал не знам зашто), Чевуа( никад није ту, увек је на дну листе), Смарка јер је постао друга особа и папучић оног Кајзена, комерцијалисте западног, Ремца зато што он једноставно није за мода, Курда јер га прати лош глас и увлачи се кајзену, и можда маријану зато што не обавља свој посао.
    Најбољи мод мислим да је Стефан КОстић, прозивајте га колико оћете али он ми је помагао и све остало. Јесте да је неки фенсер и то али јебига, мислим да је добар. Сад ако ме банујете, смета вам истина, нећете је заташкати, или не можете да је заташкате. Сви знају да је сајт рупа и шит. Само наставите. Молим, без бана, али ако тако оћете, будите до краја олош.
    Цорнелије

12. nema na čemu. možeš ga pretpostaviti i ubuduće, pa ne moraš ni da pitaš, samo ga zamisli :)

Pokušaću. :) E, prepravila sam je, može li sad međ žive? :)

13. И само наставите, те ваше форе кобјаснио и остало, никуд то не води...

14. E, prepravila sam je, može li sad međ žive? :)

jok, bre, smiri se i napiši drugu i sasvim drugačiju defku, dok se ja obrijem :))

15. Ја тек сад сконтах да се ти жалиш што ти је обрисана дефиниција која је позајмљена идеја са туђег гробља. Почела си да локсишеш? Треба јој зунути бан и размодовати је.

16. am.. psihoanaliza i viktorijanci i politička nekorektnost i pozitivizam nisu nešto što ja učim, džimi. ne samo u prvom semestru, no uopšte. pobogu.
    da bi iole skapirao da je nešto očita glupost potreban ti je samo zdrav razum -.-

Here are some joints...And a guitar....

17. cornelije ne transferiši od ranog jutra, boga ti :))

18. Kiki duso, evo - da ne bude da nikad jesam tu, banflirao sam te na par dana. Idi popij casu mleka i razmisli o nacinu koji koristis da bi komunicirala sa ljudima.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.