jok, bre, smiri se i napiši drugu i sasvim drugačiju defku, dok se ja obrijem :))
Pazi da se ne posečeš pa moram da te previjam. :) A ti Džimi, naćiću te u gradu i dobićeš pivo. :D
Buksnetino, jest pa da ne ktitorišem više, neće da može tako.!!1111
am.. psihoanaliza i viktorijanci i politička nekorektnost i pozitivizam nisu nešto što ja učim, džimi. ne samo u prvom semestru, no uopšte. pobogu.
da bi iole skapirao da je nešto očita glupost potreban ti je samo zdrav razum
Па, није глупост, сасвим је логично.
Све и да теби није логично, неукусно је на тај начин срати. Велики научник посвети цео свој живот истраживању и постане један од најутицајнијих у тој области у историји те науке, а онда неки јуноша дође и посере се по томе називајући то просеравањима. Тек тако.
То ме подсетило кад је на првој години факса један Лесковчанин пред испит из књижевности рекао асистенткињи на чистом јужњачком ''Ће будем критичан према Шекспира''. ТИ ћеш да будеш критичан према једном Шекспиру? Слатко.
Велики научник посвети цео свој живот истраживању и постане један од најутицајнијих у тој области у историји те науке, а онда неки јуноша дође и посере се по томе називајући то просеравањима. Тек тако.
auu.. neiskusno, neiskusno.
naime, nisam prva koja smatra da je to nonsens niti sam to rekla zbog nebuloze tipa ima ružnu frizuru.
to je naučna činjenica.
ne poričem da je uticao na razvoj psihologije, da je utemeljivač psihoanalize, ali, kao neko ko pripada socio-kontruktivističkom pravcu, za koji se može reći da je mejnstrim savremene nauke, mogu samo "sa gađenjem" gledati u te, pozitiviste.
imam isti stav prema frojdu kao i prema luj henri morganu npr.
u svim savremenim spisima, koji se bave frojdovim učenjem, pored samog prikaza istog imaš i oštru kritiku. čitaj malo. al' ne vikipediju.
:)
Christine, prije neki dan si kukala u vezi raskida, dečka itd.
Sad vidim i zašto. Ako si mu ovo pričala, ja da sam bio na njegovom mjestu, pravo bi kroz prozor skočio.
e, da, pitanje.. ima l' ko mapu biciklističkih staza na nbg-u al' sa tačnom "kilometražom"? naime, zanima me kol'ko je koja staza dugačka.
fala :3
pa što banova curicu koja je u stvari dečko? ili je ono bješe obrnuto? :))
fala :3
Uh, ne znam, ali najjaca i najstarija je ona pored Keja sto pocinje od Hotela "Jugoslavija", pa pici do Usca.
Pazi da se ne posečeš pa moram da te previjam. :) A ti Džimi, naćiću te u gradu i dobićeš pivo. :D
Buksnetino, jest pa da ne ktitorišem više, neće da može tako.!!1111
vuče, znam, al' dužina? o.0
i kakva je ona od dorćola do ade?
НЕЋЕМО ДВОСТРУКЕ СТАНДАРДЕ! ЗАДОВОЉИТЕ МАСУ!
ХАХАХАХАХ ја не верујем!
To mi je rekla i bivsa devojka :)))
hahahah!!
hahahahaha jesi zao :D
aj ne zajebavajte, bre, deco.
Vredi pokušati. :P
Још није банована? Треба и брусхалтера бановати јер јој је дозволијо да препише дефиницију са његовог гробља.
Njega da ne dirate. Nije on ništa kriv. Ja sam ga navela na taj gnusan čin.
vučice banovaćemo te zato što kao iskusna udata žena navodiš golobrade mladiće na gnusne činove!!
da bi iole skapirao da je nešto očita glupost potreban ti je samo zdrav razum
Па, није глупост, сасвим је логично.
Све и да теби није логично, неукусно је на тај начин срати. Велики научник посвети цео свој живот истраживању и постане један од најутицајнијих у тој области у историји те науке, а онда неки јуноша дође и посере се по томе називајући то просеравањима. Тек тако.
То ме подсетило кад је на првој години факса један Лесковчанин пред испит из књижевности рекао асистенткињи на чистом јужњачком ''Ће будем критичан према Шекспира''. ТИ ћеш да будеш критичан према једном Шекспиру? Слатко.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2008/11/11/ob460.jpg
i kakva je ona od dorćola do ade?
Имаш алатку лењир у Гоогле Еартх, па измериш ручно све што ти треба. Прецизно у центиметар.
auu.. neiskusno, neiskusno.
naime, nisam prva koja smatra da je to nonsens niti sam to rekla zbog nebuloze tipa ima ružnu frizuru.
to je naučna činjenica.
ne poričem da je uticao na razvoj psihologije, da je utemeljivač psihoanalize, ali, kao neko ko pripada socio-kontruktivističkom pravcu, za koji se može reći da je mejnstrim savremene nauke, mogu samo "sa gađenjem" gledati u te, pozitiviste.
imam isti stav prema frojdu kao i prema luj henri morganu npr.
u svim savremenim spisima, koji se bave frojdovim učenjem, pored samog prikaza istog imaš i oštru kritiku. čitaj malo. al' ne vikipediju.
:)
Christine, prije neki dan si kukala u vezi raskida, dečka itd.
Sad vidim i zašto. Ako si mu ovo pričala, ja da sam bio na njegovom mjestu, pravo bi kroz prozor skočio.
kad sam bre kukala u vezi raskida i dečka, na kojim si ti drogama? o.0
kukala sam u vezi stana.. jerbo sam bila beskućnik.
i.. ko si ti, dete?
Svi smo ti deca. Vidim i tu si uzvišena, ne valja ti to.