U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Javascript zajebaje.
evo još jedan hint, prije sam bio na fujitsusimensu, sad sam na inspironu
Ahaj, evo ga, CometBird mačkica. :D
isti kurac na operi. Ne radi cet, vuce se sajt i ne cita vreme onako ugladjeno
E, i vreme, to zaboravih. Znači, kod svih je ovako. Popravljate, pa da nolajferišemo kako valja! lololol
sacam se ulogovo, pa mesto onog- malopre, pre 2 minuta, pre 34 minuta i slično mi stoji ovaj fazon:
el to bag il šta već?
koristim hrom, i prvo put me zaebava sada.
sacam se ulogovo, pa mesto onog- malopre, pre 2 minuta, pre 34 minuta i slično mi stoji ovaj fazon:
el to bag il šta već?
el to bag il šta već?
el to bag il šta već?
el to bag il šta već?
Koliko primecujem, fora je u tome sto te po unesenom postu ne vraca na stanicu nego zabaguje. On postuje tvoje sranje al tebi vraca deo koda stranice. Jedino na post pa na rifres
vid ovo,al jebe.
vid ovo,al jebe.
promijenite kompjuter ljudi, sluša li ko mene!
блабла
jebiga paninaro, nema svako dva kompa ;)
nemam ni ja, ovo je ženin. e, dosta sam spemovao :)
KAJZENU, šta čačkaš? ošla nam vuka u tri lepe, ništa ne radi kako treba, sve baguje!!!!
probao sam i operu, sva 4 browsera su u kurcu
KAJZENU, šta čačkaš? ošla nam vuka u tri lepe, ništa ne radi kako treba, sve baguje!!!!