Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kriminalac je širok pojam. Tu spadaju i lik koji prodaje patike ukradene iz NIKE šopa i onaj koji prodaje heroin maloletnicima.
Legija je retard... sve to u plitke grobove i zaliti krečom.
Не би ти тако причао да је Легија жив!
+1
Заједно са свим лоповима, убицама и осталим ратним профитерима.
ЕДИТ: Леле, има да ме утепа Легија кад види ово, заборавио сам да вата wireless.
LJOLJ onda bi stvarno svi stali pod jednu krušku.
Nek i stanemo, al da to pod kruškom valja kurcu.
Како се беше ставља дифолт програм за торент? Хоћу нешто да скинем са торента, али пошто је овај нови систем, нема више Download Torrent опција, него само Get this torrent и ту он даје magnetic link а мени то по дифолту отвара Арес програм а ја хоћу да то отвара UTorrent, како ? Додуше нисам чачкао по УТоренту, јел се то подешава у програму или у браузеру?
У барузеру. Ако си на фајерфоксу, идеш на опције, па на апликације и ту изабереш магнет линк са леве стране, а не десној одабереш који ћеш програм.
Има ли негде место где се могу купити познати филмови на филмској траци?
luli sto nas jebes sa temom? lolo
uhuhuh što vas jebem opako!
ima li neko informaciju kad ce da se unormali vuka?
kad ocu da se izlogujem izbacuje mi "strana ne postoji", a ni da glasam ne mogu...
još ništa ne znamo, čekamo da kaizen proveri...
kad ocu da se izlogujem izbacuje mi "strana ne postoji", a ni da glasam ne mogu...
Ista stvar se kod mene dešava.
Koliko traje mogućnost da uklonim definiciju/poster/reakciju od trenutka postavljanja? Je li 24h?
Ја не могу ни да постујем, ево сад ако успе биће чудо.
i kod mene je bilo ovo da se ne može glasat ni pisati komentari ali sam promijenio komp i sve radi. ranije bio firefox sada opera
Makaron, u pravu si - 24 sata ako nisi ktitor
paninaro, ja promenio sve browsere osim Opere... ništa ne radi...
meni sve, na operi, viš kako sam se raspisao po komentarima :)
Nema šanse, neće ni sa mobilnog da radi kako valja...