U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
uz dužno poštovanje, ovo ni mesto 'de se takva pitanja postavljaju penisu/vagino.
daklem, postoji li servis koji popravlja stare konzole, bre?
christine, mislim da ne postoji pitanje koje ne spada u raznorazno, tako da...
penisu, svako pravilo ima izuzetke. u ovom slučaju su to pitanja tipa "zašto mi je obrisan poster, pičke jedne??"; "zašto sam banovan, jebote, svi postavljaju sise na čet??!" i slično, kapiraš poEntu :)
ovo nije ni slično :)
a i nemam adekvatnu temu da to pitam, a neću da smaram po pvt-u
Christine probaj na temu IT - raznorazna pitanja.
Ne verujem da iko moze da ga popravi jer ne mozes da nadjes delove za njega.
Može da se improvizuje dedžgo.
Zasto sudija ne daje crveni, ili barem žuti karton kad mu igrač kaže "Jebem ti majku po sred pičke ja".. Evo gledam danas Kasalicu malog, pa mamicu ti jebem prvo bi te šakom udario i onda ti crveni karton nabio u usta..
I gledao sam x puta i lako je pročitati sa usana kad igrači kao Koroman, Lazetić, Rnić, i velika većina psuje sudiji u lice.. Pa imaj malo jebenog dostojanstva, aupičkumaterinu,.
Zato sto nemaju cojones. Ajde da vidim da psuji sudiju kevu u UEFA utakmicama, za toliko znaju engleski?
I gledao sam x puta i lako je pročitati sa usana kad igrači kao Koroman, Lazetić, Rnić, i velika većina psuje sudiji u lice.. Pa imaj malo jebenog dostojanstva, aupičkumaterinu,.
+1
Ali da imaju pameti, ne bi igrali fudbal. Barem je to opšte mišljenje. A opet, oni voze skupa kola, jebu najbolje pičke, i za nedelju zarade koliko ti sa tvojom doktorskom diplomom nećeš za godinu.
Ne znam baš da li bi sudija razumeo "fuck little your mother I".
Jede i Bear Grylls govna za više nego što mene plaćaju pa opet smatram da sam ja bolje prošao.
moj ujak je (dok je sudio) u dve različite lokalne prijateljske utamice u karijeri isterao Milka Đurovskog i Savu Miloševića zbog psovanja majke sudiji, tj. njemu... a zakleti grobar...
Bitno je da čovek radi posao koji voli
BETER DRINK MAJ OVN PISS
On je mislio na sudije, ne na fuzbalere.
Pa razumeo bi dovoljno da mu da kartonce.
Nisam znao za ovu klasifikaciju... Ako je zvanično to da u alkoholna pića spada samo ono piće koje ima preko 5% alkohola, a s druge strane u uredbi kojom se propisuje ova zabrana piše konkretno da se zabranjuje prodaja alkoholnih pića, onda bi trebalo da može da se kupuje vops i ostala sranja koja nemaju tih 5%. Ali, tu ima dva problema:
bla bla bla, pravnicke stvari, bla bla bla...
Фала на одговору, а ако не заборавиш баци ми детаљнији одговор на пвт јер не верујем да ћу уватити одговор на теми која је непрестано под нападном нових питања и одговора.
Хоћете да кажете да пиво сме да се купује након 22х?
http://www.memecreator.net/creepy-wonka/showimage.php/160/you-must-be-new-here.jpg
Да. Она трафика код Студењака, на окретници... већ месецима може да се купи Ловенброу и Туборг. Коштају 105 или 110, додуше, али шта ћеш кад понестане избора... Много сте необавештени, е.
Не. То се управо утврђује.
Едит: А, ако су моја тумачења закона тачна (ко да тумачум библују...) онда могу геј пива од 5% или мање и наравно свако вино.
Zašto ne mogu da linkujem drugu definiciju u moju? Stavio sam ove zagrade [] , ali neće...