U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kobe jesu ti dobri sat i datum na kompu?
Sve je namješteno kako treba
Jel ima neko sličan problem i zna li neko rešenje..
Kad hoću da slušam pjesmu na jutjubetu kad prebacim tab na drugi sajt počinje da mi šteka pesma iako je učitana, a kad vratim na klip prestaje štekanje.. A nekad ne šteka uopšte.
Kontam da nije možda ovaj VEVO mrtvi ili šta je već ?
probaj smanji kvalitet. (net ti sranje)
Meni se dešava isto ... a nije mi net sranje ..
Desni klik na klip, enable hardware acceleration. Nekad pomogne. I samo jednom je dovoljno, ne treba svaki put.
Зашто људи тагују себе на сликама, када су сопственици албума? Плаше се да их нећемо препознати?
Zasto ljudi postavljaju retorska pitanja na raznoraznim pitanjima? :P
Зашто уопште људи? Де су ту животиње?
Zasto ljudi postavljaju retorska pitanja na raznoraznim pitanjima? :P
Боље и то него да отварају засебне теме, лоло
Sta znaju zivotinje sta je politicka korektnost!
Da li za ulazak u Makedoniju treba pasos?
Ako ne treba, sta je potrebno?
lična karta.
U do jaja ondak.
Ali biometrijska ti treba.
Ma ja ionako trebam da vadim licnjaka :) Tako da ide mi nekako na ruku :)
Meni matora važi do 2014, dobio na 10. Ne planiram da je menjam pre toga, mrsko mi.
Dok ne udare po džepu, ništa.
Da li je neko nekada pokusavao da "zaradi" pare preko interneta, one fore, da pozoves sto vise ljudi, pa na osnovu klikova ili kako vec, gistro ti isplacuju? Ja sam kao uzeo da se zamlacujem sa A.W. surveys, pa me zanima da li se neko oprobao, i da li mu je ikada isplacen kes?
Zašto zaključavate svaku jebenu temu koju nije otvorio Jovičić odnosno koja nije OZBILJNA? Osećam da želite da nas prinudite da nas boli kurčina šta Ciklon ili Kurd misle o bilo čemu.
Koja beda jebena.
A ja taman hteo da postavim svog omiljenog sveca. E ali bi realno mogli da ostavite u životu onu temu. Nije loša.
http://img31.imageshack.us/img31/9360/dzej.jpg