Разноразно питање

1. Dokle ćete da ugnjetavate sve što je kreativno i idiotsko na ovom sajtu? Naterali ste Tibora da progovori na tečnom srpskom od muke. Idiotluk je smešan, vaše smežurane ozbiljne njuške nisu.

2. Moderátor nem jó... :(

3. A što bi nekoga boleo kurac za Mađarska božanstva?

Elem da li neko zna gde može da se kupi oprema za ronjenje u Bg-u?

4. Elem da li neko zna gde može da se kupi oprema za ronjenje u Bg-u?

Na tasu!

5. A što bi nekoga boleo kurac za Mađarska božanstva?

zato što u tim glupostima ima više smisla nego u životinjskim naprezanjima pojedinih da kažu nešto normalno.

6. Zmia

Zašto zaključavate svaku jebenu temu koju nije otvorio Jovičić odnosno koja nije OZBILJNA? Osećam da želite da nas prinudite da nas boli kurčina šta Ciklon ili Kurd misle o bilo čemu.
    Koja beda jebena.

Je li devojko, šta sam ja tebi koji kurac učinio da me prozivaš i to bezrazložno? Hajde, kaži sad.

7. je l ja to tripujem od trolanja na stormfrontu ili džej ima plave oči?

8. a što bi nekog boleo kurac za vaše pederluke na četu u temi o smešnim printskrinovima? pa opet živi tema jbg

9. Je li devojko, šta sam ja tebi koji kurac učinio da me prozivaš i to bezrazložno? Hajde, kaži sad.

Ništa ti nisi MENI učinio, ti si samo primer smora kome teži ovaj sajt.

10. Otvaranje debilnih tema koje su zanimljive nedelju dana će drastično poboljšati kvalitet sajta. Samo vas gledam, ako krene na bolje imate moj glas na izborima lolo

11. A ja taman hteo da postavim svog omiljenog svec

da bre!!!! i ja isto, znaš kako sam se razočarala! a bre tema leba ne jede! a nije neko idiocko stanje! msm, jeste idijocko, ali smešno idijocko! a ne "kako da popravim dvd čitač na svojoj kravi" ili tako nešto!

12. Otvaranje debilnih tema koje su zanimljive nedelju dana će drastično poboljšati kvalitet sajta.

Jeste, ostale teme opstaju godinama i na njima se izučavaju klasične nauke

13. Kome smeta ne mora da dolazi na forum. Ima defke i postere, a gazda je nedavno uveo i erekcije. Sajt više nije ono što je bio i mi tu ništa ne možemo.

14. ali smešno idijocko! a ne "kako da popravim dvd čitač na svojoj kravi" ili tako nešto!

+1

15. idiotluk je rešenje za ovaj sajt da je više idiota ovaj sajt bi bio normalniji

16. Kome smeta ne mora da dolazi na forum.

E pa nije tako. Ja moram. Kažu da mora samo da se umre ali to nije istina.

17. Ništa ti nisi MENI učinio, ti si samo primer smora kome teži ovaj sajt.

Ahahahahaha! Vau, devojko! Je li, ko utiče na tebe? Ko ti je napunio glavu glupostima?

Da nisam ja možda zatvarao zanimljive teme? Da nisam ja možda uticao šta će biti zanimljivo, a šta ne? Zar sam ja jedini diskutovao na različitim stranama ovog sajta, isto kao što su mnogi drugi radili? Da nisam možda ja terao ljude da pamuju sajt non-stop, da postavljaju skripte radi super-spamovanja? Ha? Šta sereš bre? Šta glumiš neku buntovnicu?

Da ja upropašćavam ovaj sajt, sigurno je da ne bi bilo ovoliko dobrih aktivnih autora. I oni kvalitetni koji su otišli, ja ih sigurno nisam oterao. Zato, pre nego što počneš da sereš po meni, možda bi mogla malo manje da puštaš da ti drugi oblikuju mišljenje.

18. Dobro Tibore i šta ti predlažeš? Recimo ti si admin sajta, Zmia je mod, kako bi ste vi rešili trenutnu učmalost na forumu? Na stranu sa defkama, posterima i reakcijama.

19. Kome smeta ne mora da dolazi na forum. Ima defke i postere, a gazda je nedavno uveo i erekcije. Sajt više nije ono što je bio i mi tu ništa ne možemo.

hahahhhhha!!

Mora malo lufta, sve neke ozbiljne teme ...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.