Разноразно питање

1. курде, дедер вирни на модфорум малко :)

2. Ето банана.

3. Ma jok, upravo suprotno! :-)

4. данас смо супротни! :Д

5. Ima li neko iskustva sa ježom kao kućnim ljubimcem? Razmišljam da ga nabavim, pa čisto da znam šta bi me čekalo. :)

6. До јаја, нећеш морати неко време да купујеш чачкалице.

7. Ради с њим шта 'оћеш, само немој у леђа, Шекославе.

8. Ja sam vise za ciroki, ali i jez je ok.

9. Ima li neko iskustva sa ježom kao kućnim ljubimcem? Razmišljam da ga nabavim, pa čisto da znam šta bi me čekalo.

Увијек прво прегледај двосједе , тросједе , фотеље , табурее , столице , кревете , отомане , кауче.. Прије него што стигнеш уморан кући и бациш се на одмарање.

10. Ja sam vise za ciroki, ali i jez je ok.

I jedno i drugo se seljački , zemunka je uberkul lolok

11. Ma ciroki mi se uklopio, ne znam ime nijedne druge frizure.

12. lolo ko se opet zajebo pa banovo selenijum
    Sele ispemovala maksimalno listu banovanih :)

13. Ako biH mogo neki mod da mi odabere neku definiciju da počnem da haram sa reakcijama? Fak Jea.

14. Ima li neko iskustva sa ježom kao kućnim ljubimcem? Razmišljam da ga nabavim, pa čisto da znam šta bi me čekalo.

Uzmi klešta, pa počni jednu po jednu bodlju i nemaš problema.

15. A što bi ti falilo da napišeš još 5 komada - s tvojim prosekom to ti je dosta...

16. A što bi ti falilo da napišeš još 5 komada - s tvojim prosekom to ti je dosta...

Imam neke skinute gifove već i ideje al ae, nema veze, potrudiću se da smislim nešto zanimljivo.

17. Nema prečica, posle bi mi svi tražili po hiljadu glasova :))

18. Pisaću neke slengove, to mi najlakše. Mada kako se ocenjuju, stra' me da ne odem u minus. :) Al kog zabole šta ću ja da pišem. Da ne spemujem: neko link od teme gde se predlažu definicije?
    Edit: Našo sam.

19. Ima li neka tema kao tipa "Glavni razgovor", ili "Glavni chat" da se priča tako o svemu i svačemu, pošto je ja nisam pronašao? :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.