Ima li neko iskustva sa ježom kao kućnim ljubimcem? Razmišljam da ga nabavim, pa čisto da znam šta bi me čekalo.
Увијек прво прегледај двосједе , тросједе , фотеље , табурее , столице , кревете , отомане , кауче.. Прије него што стигнеш уморан кући и бациш се на одмарање.
Pisaću neke slengove, to mi najlakše. Mada kako se ocenjuju, stra' me da ne odem u minus. :) Al kog zabole šta ću ja da pišem. Da ne spemujem: neko link od teme gde se predlažu definicije?
Edit: Našo sam.
курде, дедер вирни на модфорум малко :)
Ето банана.
Ma jok, upravo suprotno! :-)
данас смо супротни! :Д
Ima li neko iskustva sa ježom kao kućnim ljubimcem? Razmišljam da ga nabavim, pa čisto da znam šta bi me čekalo. :)
До јаја, нећеш морати неко време да купујеш чачкалице.
Ради с њим шта 'оћеш, само немој у леђа, Шекославе.
Ja sam vise za ciroki, ali i jez je ok.
Увијек прво прегледај двосједе , тросједе , фотеље , табурее , столице , кревете , отомане , кауче.. Прије него што стигнеш уморан кући и бациш се на одмарање.
Aman. :)
I jedno i drugo se seljački , zemunka je uberkul lolok
Ma ciroki mi se uklopio, ne znam ime nijedne druge frizure.
lolo ko se opet zajebo pa banovo selenijum
Sele ispemovala maksimalno listu banovanih :)
Ako biH mogo neki mod da mi odabere neku definiciju da počnem da haram sa reakcijama? Fak Jea.
Uzmi klešta, pa počni jednu po jednu bodlju i nemaš problema.
A što bi ti falilo da napišeš još 5 komada - s tvojim prosekom to ti je dosta...
Imam neke skinute gifove već i ideje al ae, nema veze, potrudiću se da smislim nešto zanimljivo.
Nema prečica, posle bi mi svi tražili po hiljadu glasova :))
Pisaću neke slengove, to mi najlakše. Mada kako se ocenjuju, stra' me da ne odem u minus. :) Al kog zabole šta ću ja da pišem. Da ne spemujem: neko link od teme gde se predlažu definicije?
Edit: Našo sam.
Ima li neka tema kao tipa "Glavni razgovor", ili "Glavni chat" da se priča tako o svemu i svačemu, pošto je ja nisam pronašao? :)