Разноразно питање

1. Jedan od najdebilnijih razloga za ostanak ljudi u braku je "zbog djece". Ta ista, "jadna, mala ništ-ne-znaju-djeca" kontaju više nego sami starci. Nisu ni ćorava ni mutava da ne skontaju da nešto ne štima. Jebemumater, bolje se odmah razići kad skontaš da nešto ne valja nego to isto govno razvlačiti milion godina, samo se još veći belaj pravi i njima i djeci.

Metalika! To sam ja isto govorio ovim svojim idiotima, ali to je baš komplikovana priča i ne bih da vas zamaram svojim problemima i preduga je priča, ali to je poenta. Jebote, ako ne ide, ćao i gotovo. Kakvi sve ljudi neće ulaziti u brak...
    Ne znam, Grujane, meni to glupo i ćao. :) Ali možda je tako i bolje jer u ovom gradu i u ovoj državi ako nešto imamo i to nam baš i ne mogu oduzeti to su lepe devojke, tako da odlično. :) Samo da se ja malo dovedem u red i biće to sve dobro. :)

2. Neko tamo par strana unazad reko da mu se ukazala prilika da prevari ženu-curu šta već...mojne radiš to. loš trip.

3. Jedan od najdebilnijih razloga za ostanak ljudi u braku je "zbog djece". Ta ista, "jadna, mala ništ-ne-znaju-djeca" kontaju više nego sami starci. Nisu ni ćorava ni mutava da ne skontaju da nešto ne štima. Jebemumater, bolje se odmah razići kad skontaš da nešto ne valja nego to isto govno razvlačiti milion godina, samo se još veći belaj pravi i njima i djeci.

Potpisujem.

4. Nana Og
    Ja, kao dete razvedenih roditelja, podržavam razvod. Ali baš.
    Čega sam se sve naslušala kod parova koji su ostali u braku zbog dece ...
    Decu više ošteti rečnik i roditeljski fajt, nego li razvod.

Upravo to Nano. Veća govna, u tom slučaju, naučiš od staraca nego na ulici, koja je "izvor svih zala ovog svijeta".

5. zatrpaste mi pitanje pa cu opet da postavim.

dakle
    jel banovao urrad nekad nekog?

djeluje totalno kao neki miroljubiv lik koji ne bi ni virtuelno ubio nekog.

6. тотално је неприметан лик
    стелт

7. Nije, nije on kompleksaš ko ostali.... :D

8. верујем да није, ал нема доказа пошто до сада нисам видео ни једну његову активност на сајту осим дефки

9. Jedan od najdebilnijih razloga za ostanak ljudi u braku je "zbog djece". Ta ista, "jadna, mala ništ-ne-znaju-djeca" kontaju više nego sami starci.

Nije uvek tako. Neka deca kad čuju da im se roditelji razvode neprestano plaču i hoće da ovi ponovo budu zajedno. Sve je to relativno.

10. Mislim da Stiven ne preuveličava kad kaže da je trećina brakova takva, ja sam u poslednje vreme čula za mnogo slučajeva ne prevare, nego konstantnog varanja u braku i pretpostavljam da prevarena osoba zna za te paralelne veze i kombinacije i da se tako pravi da ne zna, ili trpi, ili šta god... Za mene je to strašno i slažem se sa Natom, koja je poenta takvog braka...?

11. Nije uvek tako. Neka deca kad čuju da im se roditelji razvode neprestano plaču i hoće da ovi ponovo budu zajedno. Sve je to relativno.

Da, i onda nakon nekoliko godina stanje u porodici postane, blago rečeno, hladno i nepodnošljivo. Nisam ni ja htjela da se moji raziđu, ali skontah da je bolje to nego da se krve ili, još gore, ignorišu po kući. Kakav tek onda daješ primjer djeci kako da se ponašaju prema budućem mužu/ženi?

12. Џорди
    верујем да није, ал нема доказа пошто до сада нисам видео ни једну његову активност на сајту осим дефки

to je dobro. tako treba. lik cuti i radi (pretpostavljam da radi). stelt mod lvl uros!

13. Контам да уствари лади јаја :)) ако не, онда је најбољи мод

14. онда је најбољи мод

Биће да је ово.

15. Peki:
    Sestra i ja smo plakale 3 dana, pa je i to prošlo.
    A četvrti dan - mir i tišina u kući. Koliko ti smeta, toliko ti je i olakšanje.
    Noćne svađe, tek? Horor svakog deteta.
    Ja sam u braku i sve nam potaman. Ne bude li tako: ćao, zdravo, ne bih vas više zadržav'o.
    Ne mislim ako je glupost, brak je mnoštvo kompromisa. Jednostavno, ne smatram da je prevara jedan od tih.

16. џаба да се увлачиш урраду, он лади јаја :)
    осим ако је стелт, онда сам најебо

17. Nana Og
    Peki:
    Sestra i ja smo plakale 3 dana, pa je i to prošlo.
    A četvrti dan - mir i tišina u kući. Koliko ti smeta, toliko ti je i olakšanje.
    Noćne svađe, tek? Horor svakog deteta.
    Ja sam u braku i sve nam potaman. Ne bude li tako: ćao, zdravo, ne bih vas više zadržav'o.
    Ne mislim ako je glupost, brak je mnoštvo kompromisa. Jednostavno, ne smatram da je prevara jedan od tih.

I jopet se slažem sa nanom...

18. Ne znam, Forget, trećina mi deluje, pa u najmanju ruku rečeno, zastrašujuće.

koja je poenta takvog braka...?

Nema tu poente, poenta je tu odavno rekla doviđenja, nego jednostavno ljudi žive zajedno zato što prosto moraju. Jad i beda haraju ovim društvom i ovom državom, i ne samo ovde nego skoro pa u celom regionu.

19. Hoćeš da kažeš da je brak nužno zlo? Onda neću ni da se udajem!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.