Разноразно питање

1. jer su te od malena naucili porodicnom modelu, gde nije lepo "varati", da se devojcice i decaci druze odvojeno, da se domaci radi na vreme, kako bi jednog dana mogao da zavrsis fakultet, zaposlis se i placas poreze i svoj gorki lebac.

E vidiš, meni su tako učili, međutim do sad ništa od navedenog nisam ispoštovao, tako da... :) A šta misliš ti ako recimo imam savršenu, znači savršenu vezu sa devojkom koja skroz solidno izgleda i koja mi savršeno odgovara, i da sve to upropastim, da 'prostiš, zbog pičke? Neka hvala. Ne znam, neka rade ljudi šta hoće, mi smo ionako zatrpali ovu temu pošteno. :) Očigledno je da nam se mišljenja ne podudaraju i to je u suštini i dobro, jer gde bismo bili da su nam mišljenja stalno bila ista? :)

2. Vidiš kako je Enemi odmah skontao šta kod žena pali, a ti tu razvijaš neke teorije

Volim da kobjasnjavam. Kad nista ne znate, civilizacija vas zatupela

3. A šta misliš ti ako recimo imam savršenu, znači savršenu vezu sa devojkom koja skroz solidno izgleda i koja mi savršeno odgovara, i da sve to upropastim, da 'prostiš, zbog pičke?

To zavisi u kom si zivotnom dobu. Ako si ko vecina ovde, u dvadesetim, bice ti tesko da se suzdrzavas od drugih riba, koliko god ona tebi odgovarala. Jer, moze se desi da ona ode negde na par nedelja, i sta ces onda? A ortak te pozove na zurku, napijete se i ti, ko deki, opal kobasom po prvoj bludnoj suknjici. I sta posle biva? Sledi period gde sam sebe lazes kako nece saznati i da to nije ostavilo nikakav emotivni trag na tebi, kasnije kreces sa paranojom, a sta ako joj neko kaze. Zatim ide prica kako je bolje da joj i priznas, jer je volis, a bojis se da ti nikad nece oprostiti, pa ni sam ne znas sta da radis. I onda naravno cutis i trpis momente s njom u neprijatnosti, dok jednom ne puknes i ne kazes.

A to je zato, sto nisi stvoren za monogamiju, jer te previse ogranicava.

4. Evo cist primer, zenka koju je privukao glasan, samopouzdan i plodan muzjak! Jel treba jos neki dokaz mozda?

eto, cist primjer tvog pogresnog kapiranja svega sto procitas :) odkud znas da sam zensko?
    mozda sam i gej, m?

5. Pa razlika izmedju Adama i Eve je, pored razlicitog konta rebara i fizionomije plodnih alata, najvise u hormonima. Stagod da si, imas zenske hormone, znaci zena si. Sa pisom ili bez.

6. Да ти мало не банализујеш веома сложен и неистражен појам попут људског мозга па тврдиш да смо да смо баш тако једноставни, односно примитивни? Најбоље да изгласамо Вука Бојовића за председника па да видимо како ће твоја теорија да функционише у пракси.

Priroda kada je stvorila prvi jednocelijski organizam nije imala u planu da stvori i nas

http://ct.fra.bz/i60/5/12/8/f_8321a8380c.jpg

Дакле проблем је што смо ми учени, или пошто смо животиње како тврдиш прикладнији израз је дресирани, да будемо цивилизовани. Дакле учење је неприродно, спутава нашу "праву" природу. Одакле нам онда способност учења ако не од природе?

И зајеби то, чика Вагилни, кобјаснио, decxko, шиштиш и остала срања. Нема потребе за сајбер курчењем.

7. znas i koje hormone imam? mora da si bog ili tako neko sveznajuce bice :)

8. Мени је најбитније да она није порекла да сам је привуко, е сад, женско мушко, геј, шта да се ради... лололололо

9. Vagilni, želim ti svu mužjački sreću u životu i ako Bog da, da se oženiš nekom ženkom istih pogleda na svet, pa da se unaokolo razmnožavate do mile volje.

10. dobro.
    enemyofthefreeworld poricem pred vukajlijaskom javnoscu da si me privukao Bog mi je svjedok (imamo cast da i on bude prisutan na temi) :P
    aj sad kupi mars da prebolis, sigurno mnogo patis u ovom momentu...

11. :(
    Не могу, марс више не помаже!

12. @Lestat

Ti izrazi koje smatras kurcenjem se savrseno uklapaju u poruku price, ti jesi jedan decxko i ja tebi jesam kobjasnio, a i opet cu.

Nije problem u ucenju, niti je problem biti civilizovan. Danasnji svet je sjeban zbog trista stvari koje me zaista mrzi da nabrajam, a jedni od najvecih su manjak obradivih povrsina, neobnovljivi resursi, pa samim tim i nemogucnost napretka te iste civilizacije.

To sto ja spominjem i forsiram "primitivni mozak", je zato sto je on jedini istiniti sudija, beskompromitujuci i nepodmitljivi pokazator realnosti i potreba covekovih.

To sto si ti kupio er-ljaks, ne znaci da ti trebaju, vec jer hoces da budes kul. To sto vozis porsea, ne znaci da ti treba da stignes brze na pos'o, vec hoces da se kurcis. To su sve nepotrebne stvari za pojedinca kao jedinku, a vode ka neravnomernom rasporedu kapitala i resursa. I tu je opet zajedljivost, ponos i trljanje drugima o nos, odlike drustva u kojem danas obitujemo i ti i ja.

E kad na kraju shvatis da ja ne propagiram tarzanisanje, vec govorim realno stanje i njegove cinioce (zakacili smo temu preljuba), videces da mozes ponesto i da naucis, posto cenim da si pametan decko, ali ne i dovoljno bistar.

13. Е и још нешто:

enemyofthefreeworld poricem pred vukajlijaskom javnoscu da si me privukao Bog mi je svjedok

Ово је школски пример изјаве под притиском јавности, а знамо како је вукајлијашка тешка! лоло

14. kupi dva. i nemoj da places, pravi muzjaci to ne rade, pitaj Boga.

15. Као прво, где си ти видела емотикон са сузама?
    А као друго и много битније, наравно да оћу, ја сам један емотиван младић!

16. Hej, tema o prevari istrajava jos od nocas! I, bice je, dok je sveta i veka! :) I, svako ce imati svoj razlog i opravdanje i za "za" i za "protiv". Moj zivotni lajtmotiv je - Sneg je na severu beo, kao zivot bez lazi. Ali, lazi svuda oko nas. I kada sam zelis da budes iskren.

17. Ja sam samo pitala Dekija pre sedam sati jedno pitanjce...Da sam znala da će ovako da se rasplamsa rasprava, otvorila bih temu, ali sada je već smorilo.

18. Smorili ste rovca, otvorite temu za ta govna pa tamo radite sta ocete.

19. Ti izrazi koje smatras kurcenjem se savrseno uklapaju u poruku price

Знао сам да ћеш ово да кажеш.

ti jesi jedan decxko i ja tebi jesam kobjasnio, a i opet cu.

И шта сад, ја треба да кажем да си ти специјалац јер ја тако тврдим а моје мишљење је светиња. Обраћај ми се онако како би то радио и уживо, са поштовањем.

To sto si ti kupio er-ljaks, ne znaci da ti trebaju, vec jer hoces da budes kul. To sto vozis porsea, ne znaci da ti treba da stignes brze na pos'o, vec hoces da se kurcis. To su sve nepotrebne stvari za pojedinca kao jedinku, a vode ka neravnomernom rasporedu kapitala i resursa. I tu je opet zajedljivost, ponos i trljanje drugima o nos, odlike drustva u kojem danas obitujemo i ti i ja.

Ја уопште не поричем да су овакве ствари честа појава, али то не значи да ми морамо бити такви и само то можемо, већ нам се то намеће разним манипулацијама, ко си ти да судиш колики је људски потенцијал?

E kad na kraju shvatis da ja ne propagiram tarzanisanje, vec govorim realno stanje i njegove cinioce (zakacili smo temu preljuba), videces da mozes ponesto i da naucis, posto cenim da si pametan decko, ali ne i dovoljno bistar.

То си ти сам оценио као "реално стање", док сам ти ја навео конкретне примере у разлици генерација где се види какви можемо да будемо ако стремимо ка томе. А ти дакле одређујеш да ли је неко довољно бистар? Нећу више да развлачим тему пошто кукају да смо напорни.

20. Погледајте како се прави србски витез сморио колико се ви расправљате:

http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/majica_srpski_vitez_2.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.