Разноразно питање

1. otvorite temu jebote, vec 5 strana raspravljate

2. Umres bez jebanja, tvoj DNK iscezava, a svima je u genima kodirano da se razmnozavaju.

jes da prelazimo na drugu temu sad, al zar stvarno mislis da je ispravan nas nagon da se razmnozavamo kad nas ima ovoliko milijardi?

3. jes da prelazimo na drugu temu sad, al zar stvarno mislis da je ispravan nas nagon da se razmnozavamo kad nas ima ovoliko milijardi?

Nije, ali jedno je biologija, a drugo je populaciona politika i neproporcionalno raspoloaganje resursima planete i kapitalom. Mada, Iluminati su se potrudili oko toga da nas uskoro bude manje od jedne milijarde. Nema brines.

4. Joj, Vagilni, ne znam odakle ti ova teorija o tome kako žene biraju muškarce, veća vrednost ako je okružen drugim 'ženkama', a još bolje sitnom dečicom, ma daj...

5. Jea... onda svi mozemo da podlegnemo svojim najnizim nagonima i zivimo ko majmuni...
    Sta ce nam bolje.

6. Joj, Vagilni, ne znam odakle ti ova teorija o tome kako žene biraju muškarce, veća vrednost ako je okružen drugim 'ženkama', a još bolje sitnom dečicom, ma daj...

Jer vi zenke verujete jedna drugoj u proceni, kopirate jedna drugu. Zbog vas su izmisljene mode, cipelice, kurcipalci, gde na zgodnim primercima jedinki visi neka poluraspala zavesa, i gde bi vi (ne mislim konkretno na tebe) prosecni primerci kupovali ta ista govna i mislili da ste time postale Kardasijanke.

Drugo, dobjasnim sa klincem. Zena koja vidi muskarca koji brine o nekom detetu, bilo mu to cak i mladji brat, sestra, takodje mnogo bustuje vrednost. Zasto- jer zena trazi muskarca koji ce isto tako da se brine o njenoj deci i da ih cuva, pruza im ljubav. To su podsvesni okidaci privlacnosti, ti tu mozes sad da kazes da nije tako, ali tako je.

7. Jea... onda svi mozemo da podlegnemo svojim najnizim nagonima i zivimo ko majmuni...
    Sta ce nam bolje.

Priroda kada je stvorila prvi jednocelijski organizam nije imala u planu da stvori i nas skotove. Evolucija je samo proces prilagodjavanja okruzenju, i ne znaci da svi moramo da se jebemo do besvesti kako bi dostigli neki stadijum polubogova. Neki misle da su dotle i dogurali, ali to je vidis GLAVNI problem danasnjice - preumisljenost, neinformisanost i strah usred ogromnog pritiska na pojam uspesnosti kao moranja i jedine vrednosti modernog drustva.

A svi zaboravljaju osnovu, a to je prezivljavanje, opstanak i reprodukcija. Prost ciklus. Kako iz generacije u generaciju ovaj nas, "moderni" mozak preuzima sve veci procenat u donosenju odluka nad nasim pramozgom (ono kad se napijes pa otvoris dusu), preovladava i ta preumisljenost i sebicluk koji je dosao sa dobom industrijalizacije, pa lekovi, lagodniji zivot, produzenje zivotnog veka, pa trilion gamadi na planeti i ekosistem koji to vise ne moze da izdrzi. Zato smo u govnima kojim i jesmo danas.

8. Priroda kada je stvorila prvi jednocelijski organizam nije imala u planu da stvori i nas

ao... ti znas planove prirode. ja ne mogu dalje. odustajem.

9. Mda. Poseban okidač mi je, kada vidim kako je fin, brižan i posvećen svojoj mami. Procenim- kako on ceni žene! Kakav zajeb. Okidači su različiti ali svi, pa čak i ti, kada si u vezi a imaš drugu ribu, kažeš: prevario sam je. (Svoju devojku)
    Ipak je prevara univerzalan pojam i svi je klasifikujemo isto, mada je različito doživljavamo.

10. ao... ti znas planove prirode. ja ne mogu dalje. odustajem.

Ma ne, zezam se ja. To je debeli bradonja stvorio prvo biljke, kucice i macice, pa je treci dan okacio Sunce da im sija malo. Dispostuje.

11. A svi zaboravljaju osnovu, a to je prezivljavanje, opstanak i reprodukcija.

Pa ta reprodukcija ne mora da se vrši sa 100 bića ako ti nećeš, možeš to isto i sa jednim. A meni se čini da smo mi malo odmakli od životinja, jebeš mu mater... A to što pričaš za reprodukciju: znači ako ti uzmeš sad i, da se tako nekurtulno odrazim, karaš sve što stigneš, ti to radiš radi reprodukcije?! Šta, napravićeš fazon 10-oro dece u roku od godinu dana ili ako si neki veći bačje i više? Niđe veze s mozgom.

12. Ја бих ко Џингис Кан, направио неких пар стотина малих дебила... Да се види раскош! Ко је плодан тај је краљ џунгле!!!

13. bole te uvo, ti mozes sve sto oces :)

14. Ја бих ко Џингис Кан, направио неких пар стотина малих дебила... Да се види раскош! Ко је плодан тај је краљ џунгле!!!

Važi što ih je Kan pravio na stotine, pravio ih je na 'iljade, burazeru. :D Jebote, danas je svaki 5. stanovnik ove proklete planete Džingisov potomak. Leđenda, realno. :D Ali, k'o što rekoh, od tad je prošlo skoro 800 godina, tako da se ja bar nadam da smo malo napredovali po tom pitanju. Doduše, kad vidim one Šiptare i Kineze kako se množe, sve mi se nešto drukčije čini. :) I da, otvarajte novu temu jebote, ubismo ovu. :)

15. Не, не, не, не слушаш пажљиво! Све што ми одговара! ;)

16. Blejce, citam knjigu na tu temu i jos nisam stigao do dela gde se objasnjava koja je optimum cifra povaljenih zenki prosecnog muzjaka. Isto tako ne verujem da ides okolo i jebes sve sto ima dve rupe, ali reci mi da nema takvih primera i danas? Isto tako, imas i one koji ne jebu, pa se napravi fin balans.

Samo sto je u modernom dobu, balans resursa razrusen podebelo usled gorostasnog skoka populacije s pocetka 20. veka, pa se civilizacija okrenula "rezervisanju partnera". Mislis da su Stari Grci i Rimljani bili verni? To su bre najkurvanjskija vremena bila, nije se znalo ko koga pamprci!

Ili ovo sto kaze Enjemi - pravio bi jer mu se moze. Danas to ne mo's. Treba decu obuci, treba na'raniti, a o'klen? Kaci Dzingis-Kan, bole te kurci. Poteras sve u vojsku i osvajas. A danas su paravojne formacije zabranjene, menscini...

17. Da li sam ja rekao da su oni bili verni? Da li sam ikada rekao da su danas ljudi, tj. većina istih, verni? Ni slučajno. Ali ti kažem da bi trebalo da budu, bar po mom mišljenju. Ali, opet, s druge strane, moram da priznam da mi svakako prija kad vidim neku dobru ribu. :) Međutim, odmerim onako dobro i tu se negde i završi. Bar je to kod mene slučaj.

18. Ali otres'o bi je ko svinja mastan dzak, zar ne? Civilizacijski kodeksi ti ne dozvoljavaju takvo ponasanje, jer su te od malena naucili porodicnom modelu, gde nije lepo "varati", da se devojcice i decaci druze odvojeno, da se domaci radi na vreme, kako bi jednog dana mogao da zavrsis fakultet, zaposlis se i placas poreze i svoj gorki lebac. Prosto si ubacen u masinu. Ali, tvoj zivotinjski mozak ti i dalje daje signale, samo sto si ti naucio da ga ignorises. A nema niceg sto vise ispunjava nego kada ispratis svoj instinkit i bas pridjes toj ribi koja ti je pogurala krv u macekanju.

I da:

Ја бих ко Џингис Кан, направио неких пар стотина малих дебила... Да се види раскош! Ко је плодан тај је краљ џунгле!!!

bole te uvo, ti mozes sve sto oces :)

Evo cist primer, zenka koju je privukao glasan, samopouzdan i plodan muzjak! Jel treba jos neki dokaz mozda?

19. Vidiš kako je Enemi odmah skontao šta kod žena pali, a ti tu razvijaš neke teorije... :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.