Zbog izuzetno bespotrebnog reklamiranja ovde. A i definicija nije ništa posebno. Skor apsolutno nije bitan. Ali da, reklamiranje je presudilo njenom životu.
dao bi ti plus. nije nista posebno ali je solidna, nije za brisanje.
jebiga, nadao sam se da ce da bude govno defka pa da te oladimo mi obicni smrtnici, a ovako, cekaj nekog moda, sta da ti kazem....
Ма даааај, људи мољакају по пвт-има за одабране, лижу се по фејсбуку, удружују се, ортачки предлажу, рекламирају по свим могућим друштвеним мрежама, а њему се брише због овога?
Ма даааај, људи мољакају по пвт-има за одабране, лижу се по фејсбуку, удружују се, ортачки предлажу, рекламирају по свим могућим друштвеним мрежама, а њему се брише због овога?
ЕДИТ Што не значи да је лепо тако се рекламирати.
Пвтови нису јавни - модератор не зна ништа.
Лижу се по фејсу и друштвеним мрежама - модератор нема власт.
Рекламира се овде- модератор има власт олололо :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Шта је, никад нисмо јели говна ? а?
Imaju neke koristi, jebes ga, kao i svako drugo bice. Njihove larve su razlagaci materije. Kad nesto krepa, larve ga smazu.
Kako se jebeno QUOTE-uje ovde?
citat pa tekst toga sto oces tatic, samo sto citat i tatic pises velikim slovima
Moze li neki medator da mi odgovori zasto mi je obrisana definicija uprkos odlicnom skoru i nije plagijat?
Zbog sira i vojne muzike.
Pretpostavio sam da ce to biti al ako vec spemujes potrudi se malo. Ugledaj se na kiza
kako je glasila defka?
Sportisti severne koreje
Jedini sportisti koje ne moraju da brinu da li ce osvojiti zlato na takmicenjima
A u primeru pisalo
Ako ga ne osvoje na takmicenju iskopace ga u rudniku.
Bio skor 35: 5
Била је до јаја дефка. Уаа модови, уааа! Немате појма, вратите дефку!! Уааа..
Ето, ја мало да помогнем. :Р
To je govor mrznje i nacionalne i rasne netrpeljivosti. Zasxto mrzisx Korejance, decxko?!
Zbog izuzetno bespotrebnog reklamiranja ovde. A i definicija nije ništa posebno. Skor apsolutno nije bitan. Ali da, reklamiranje je presudilo njenom životu.
Ajdee? Vidi se da se upinjes i trudis al nije to to. Aj jopet nesto
dao bi ti plus. nije nista posebno ali je solidna, nije za brisanje.
jebiga, nadao sam se da ce da bude govno defka pa da te oladimo mi obicni smrtnici, a ovako, cekaj nekog moda, sta da ti kazem....
Sta se ja trudim?
Au, al je reklama jebote... Pa nije molio ljude da mu ocene, nego samo linkovao covek.
Скини му ту рекламу, ОШТРО ГА УКОРИ УСМЕНО и врати му дефку, видећеш како ће ти бити лепши дан. х)))
Пвтови нису јавни - модератор не зна ништа.
Лижу се по фејсу и друштвеним мрежама - модератор нема власт.
Рекламира се овде- модератор има власт олололо :)
Obrisao sam je jer sam tako hteo. Ne kmeči više.