Разноразно питање

1. Isti problem je i davanje plusa autoru kojeg pratiš jer ti se sviđe njegov stil pisanja i okej je lik, a definicija mu bude golo govno.
    Minuščina uz konstruktivno obrazloženje ili čak pljuvanje je kvalitetnija od kurvanjskog plusa.

2. Koja je fora sa ovim likom što je malopre trčao na 400m? Ne nastupa za državu. Nisam ukapirao komentatorovo objašnjenje, bila mi je buka u sobi.

3. Preseljen na Antarktik, a to je kontinent pa zato. Res nulius, ničija zemlja, inače sve ostalo normalno. Ne znam, ali bih i ja volela da znam, trenutno ne pratim. Ostali prate ali ih baš briga da ti kažu, a posle neće ni znati šta si ih pitao.

4. Сад погледај мој профил и видећеш да нема ни једна без 5-6 минуса.

Zanimljiv nacin da kazes da ti udje na profil i ocenjuje defke. :)

5. Hvala marcipane. Iako mi nije jasno ko bi se normalan preselio tamo.

6. PuppetMaster

Koja je fora sa ovim likom što je malopre trčao na 400m? Ne nastupa za državu. Nisam ukapirao komentatorovo objašnjenje, bila mi je buka u sobi.

Требало би да наступа за Курасао, а то острво је још под влашћу неке колонијалне силе (Холандије, ваљда) и није члан МОК-а, а он, претпостављам, неће да трчи за Холандију. Слично је и за стометраша са истог острва, Чурандија Мартину, само што он наступа за Холандију. Пре тога је трчао за Холандске Антиле, али после одвајања Курасаа, може да бира да ли ће да наступа као независни такмичар или за Холандију.

Сад кад прочитам, ово мало звучи као зајебанција, али би требало да је све истина. :)

7. Minuščina uz konstruktivno obrazloženje ili čak pljuvanje je kvalitetnija od kurvanjskog plusa.

Pa to, i ja ponajviše volim kad mi neko kaže da sam napravio govno od definicije, bude ti nekako toplo oko srca, baš onako kao u gaćama kad se usereš... a tek kad mi je nakon toga neki moderator obriše, pa baš kao da mi je obrisao... khm.

8. Zanimljiv nacin da kazes da ti udje na profil i ocenjuje defke. :)

Ај не параноиши, очију ти.

9. Eto, skoro pa sam tačno izmaštala odgovor! I drugi put. :) YouCantHandleTheTruћ je lepo objasnio, sada bih mogla da guglam ova ostrva kada već ne gledam OI.

10. Марципан, чак и ако ти није интересантан спорт, бар можеш да гледаш Душка Кораћа како се искрено и слатко радује кад буде Болт победио Американце у финалу на 100 метара. :)

11. Ko paranoise, boktejebo?
    Ne moze covek ni da se zajebava sa ljudima na ovom sajtu da ga ne napadnu odma'.

12. Pratim, pratim, konjičke i parter samo danas. :) Poslednji put kada sam čula Duška kao da se zapio malo, i vikao bi ali se suzdržavao. Nadam se da će biti srećan zbog Bolta. :)

13. marcipan

Pratim, pratim, konjičke i parter samo danas. :)

Хахаха, те коњичке ми нису јасне. Што не направе олимпијске игре за животиње, па онда коњи са коњима, корњаче са корњачама? Шта који ђаво коњи учествују са људима на ОИ?

14. Ne znam ni ja, budući da su to plemenite životinje. :)

15. Ko paranoise, boktejebo?
    Ne moze covek ni da se zajebava sa ljudima na ovom sajtu da ga ne napadnu odma'.

Ниси ти чуо за стару народну изреку, "непријатељ смајлијима неверуе".
    Сви се нешто оптужују за рекламирање, па сам претпоставио да си и ти у том фазону.

16. Jel živ Džimi? Skoro 2 meseca ga nema, jbt.

17. Ma boli me kurac, ja sam se reklamirao ko majmun na fejsu. Sad sam presto.

18. Zašto ne mogu da se edituju defke koje napraviš koji kurac?

19. Не мош после 24(18?) сата(сати).

20. Da, to je fazon. Fala vi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.