Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
А то важи за сваки тај вотермарк или како се већ зове, или може да прође ако је адреса неког безвезног страног сајта?
Иначе, ова мала са доње слике има гузу за дестеку. :)
Moglo bi da se to uvede i na vukajliji. A skoro sam polozio autorsko i profesor kaze da copirajt oznaka u srbiji nema znacaja jer je i nema u nasem
Zakonu vec samo u americi. Tako da kada kod nas stavi neko na knjigu oznaku c u krugu to nema efekta
Ovo me baš zanima, pa ako iko ima ikakva saznanja ili stav, neka napiše.
Naime, načuh da ima autora koji opciju "prati", koristi u druge svrhe- odnosno, ne stavljaju autore koji im se sviđaju, već one, koje (iz raznih razloga) ne vole, pa im to olakšava posao kad opcija "def. autora koje pratiš" izbaci dnevni listing.
Da li iko zna za ovakav slučaj?
Znam da je malo konfuzno opisano ali se nadam da ste razumeli.
A da, i da li je to legitimno jer je defka regularno pročitana? Nije klasičan hejt i to ...
Čuo sam ja za to. Spominjalo se u nekoj raspravi na nekoj temi. Ima.
Malo je glupo pratiti nekog da bi ga hejtovao/la.
I mislila sam tako, samo sam htela da još neko potvrdi.
Hvala vam.
Има тога увелико, не знам је ли легитимно али модератори не банују ако је разумно читање а не хејтовање, мада има и оних који не читају него сачекају мало па дају минус, па опет сачекају па минус па је то некако збрчкано :)
Najbolje je 2 minusa pa plus. :)
Nije da to radim al malo da zavaraš trag.
Тих ти ја имам ко гована... Оде дефка са скором на 20-30 оцена, један до два минуса, и онда у наредних пар дана се полако гомилају. Сад погледај мој профил и видећеш да нема ни једна без 5-6 минуса.
Наравно да није легитимно али надлежне... Како се оно каже... А да: БОЛИ КУРАЦ!
e interesuje me kojim recima narodnjaci spustaju ostalu muziku? msm rokeri spustaju narodnjake kako tu nema umetnosti, kako je sranje i sl...kako im narodnjaci odgovaraju?
e interesuje me kojim recima narodnjaci spustaju ostalu muziku? msm rokeri spustaju narodnjake kako tu nema umetnosti, kako je sranje i sl...kako im narodnjaci odgovaraju?
Металике оперите косе.
Па секташи, дрогераши, "нико то не слуша" и тако то...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oki..kad ja spustam narodnjake, oni uglavnom pognu glavu i kazu mi da jedem govna..
Enemi:
znam da ima onih kojima se ne sviđam, pa kad defka ima skor (lupam) 7:O, i nekoliko komentara, počnu minusi. Znači, vide ime autor pa se dosete rabote.
Ali kad izbacim defku ,za 24 sata, uvek skupim ravno 5 minusa. Uvek jebenih 5!
Posle dođe još neki, ali njih 5 su neminovni u startu.
Zato sam i pitala, jer sam nešto načula, a to mi se uklapa u teoriju.
Халид лечи сиду, а ти металико опери то скорело говно са лица.
Све што си чула о овом месту је највероватније тачно, сем онога да сам убио Гадафија. НИСАМ УБИО ГАДАФИЈА! СХВАТИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ!
Nisam imala takvijeh iskustava, da ne baksuziram, ali pratiti nekog zbog hejta je baš glupo.
Enemi:
znam da ima onih kojima se ne sviđam, pa kad sefka ima skor (lupam) 7:O, i nekoliko komentara, počnu minusi. Znači, vide ime autor pa se dosete rabote.
Ali kad izbacim defku ,za 24 sata, uvek skupim ravno 5 minusa. Uvek jebenih 5!
Posle dođe još neki, ali njih 5 su neminovni u startu.
Zato sam i pitala, jer sam nešto načula, a to mi se uklapa u teoriju.
Не вјерујем да је неко залудан толико да то ради, ипак овај сајт посматра 250 000 људи :)
Sti lud? Glavu dajem da ima ljudi koji to i tebi rade, ne verujem da ih je puno, al' ih ima garant.
Ali kad izbacim defku ,za 24 sata, uvek skupim ravno 5 minusa
Ne zaboravi dežurne hejtere na novim definicijama...