Разноразно питање

1. ovako...čini mi se da je PES 2011 ili možda PES 2010 u pitanju, saundtrak, ali ne originalni, već kad se igrica pečuje, pa se dobiju neke nove pesmice. Men interesuje jedna pesmica, u pitanju je nemački rep, e sad, ko je koristio taj peč, zna o čemu pišem, a voleo bih ponovo da čujem tu stvar, fala unapred, svaka vam dala i na vreme rodila.

Па који печ?

2. enemi, brate, kad bih se setio, našo bi se na pola puta već do cilja:)

znam da je bio neki dobar preč:)

3. ovako sam išo na kenjažu, možda se neko seća tog nemačkog repa:)

4. Хахаха, ма 'де...

5. Miloše,
    lepo si to sročio i slažem se da Kostić olako poteže ban,a sebi pak, dozvoljava rečnik koji nije primeren modu. Ono što mi se svidelo kod njega - sveprisutan je 24 sata na sajtu i obrisao je hrpu govana od defki koje se pojave. Mod mora da snajperiše. Ako od njih 17-oro, desetoro radi to .... malo je na ovu količinu ljudi i gluposti: što defki, reakcija, postera, četa, poruka i foruma. Obiman je to posao, zaista.

6. Slazem se da je ogroman posao i slazem se da je verovatno i najvredniji i najagilniji jer je stalno tu. Svaka mu cast na tome ali mogo bi da se kontrolise malo za ove druge stvari i da ne koristi mod poziciju za licne sukobe koje ima sa ponekim clanovima. Npr secam se da je pezos koji je dobar i autor i cini forum
    Zanimljivijim popio trajni za nesto sitno. Trebao je vise da bude stelt mod kao npr urrad, covek je tu i stalno radi a ne eksponira se u negativnom smislu ili kao bruce, smarko, faca itd. Ne ulaze u bzv sukobe i rade svoj posao

7. Костић више није мод, нема потребе причати више о њему.

8. Taj rad.
    Opet, uvek će postojati neko ko te nervira. Kad nije on, biće neko drugi, i tako Jovo nanovo. :)

9. Pu!
    Da nisi bio fin prema meni ranije, sad bi zauzeo Stefijevo mesto u mom srcu. lol
    Vi'š valjda, da mi je dosadno.

10. Е да ти знаш Нано какве би се пре расправе водиле о оваквим стварима... х)
    То је била фешта, искокаш кокице и уживаш. х)

11. ahahaha
    Cenim, biće večeras, samo da se skupi ekipa , perifernog tipa.lolol

12. Znao sam da ne treba da razmoduju Kostića ... Odma sajt počeo da baguje ...

13. slazem se za milosem, to sto bude na sajtu , u virtuelnom svijetu 24h, to sam sebe on mora zapitati zasto je tako, jbg, most casti, on slavi, moze meni hladan lav :)

14. enemyofthefreeworld

Е да ти знаш Нано какве би се пре расправе водиле о оваквим стварима... х)
    То је била фешта, искокаш кокице и уживаш. х)

tačno tako!!! ja gledam, šta je ovo, nema pola modova, a među aktivnim temama samo neke njanjavštine! nema rasprava, nema svađa, nema analiza, komparacija, ekspozea, istraživanja, prežvakavanja, pomahnitalnog otvaranja tema "PRAVDA ZA ____!!!!2112", nema ništa! MUK! čujem cvrčke jebote!

kakav smor... lemaja je tužna... :'((((((

15. I ja sam tužna. lol
    Otvaram forum- NIŠTA!
    Nema čak išta dodato na temi: dogodilo se na Vukaliji. Pa gde se denuše te legendarne rasprave o kojima sam slušala?
    Eee, gde ja prođem, tu trava ne raste.
    Edit: ne aludiram na svoju težinu (da sprečim eventualne prozivke).

16. jos uvjek vlada neverica medju narodom, nisu sigurni da je sve ovo istina....
    mada bila je jedna tema, ali su je zakljucali brzo

17. Pravda za MOTIKU! Obrisali mu 7-8 definicija !

18. Mene interesuju kako su to pojedini autori upuceni u rad nekog moderatora, sta, oni im na PVTsalju raporte o svojim aktivnostima na sajtu?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.