ovako...čini mi se da je PES 2011 ili možda PES 2010 u pitanju, saundtrak, ali ne originalni, već kad se igrica pečuje, pa se dobiju neke nove pesmice. Men interesuje jedna pesmica, u pitanju je nemački rep, e sad, ko je koristio taj peč, zna o čemu pišem, a voleo bih ponovo da čujem tu stvar, fala unapred, svaka vam dala i na vreme rodila.
Miloše,
lepo si to sročio i slažem se da Kostić olako poteže ban,a sebi pak, dozvoljava rečnik koji nije primeren modu. Ono što mi se svidelo kod njega - sveprisutan je 24 sata na sajtu i obrisao je hrpu govana od defki koje se pojave. Mod mora da snajperiše. Ako od njih 17-oro, desetoro radi to .... malo je na ovu količinu ljudi i gluposti: što defki, reakcija, postera, četa, poruka i foruma. Obiman je to posao, zaista.
Slazem se da je ogroman posao i slazem se da je verovatno i najvredniji i najagilniji jer je stalno tu. Svaka mu cast na tome ali mogo bi da se kontrolise malo za ove druge stvari i da ne koristi mod poziciju za licne sukobe koje ima sa ponekim clanovima. Npr secam se da je pezos koji je dobar i autor i cini forum
Zanimljivijim popio trajni za nesto sitno. Trebao je vise da bude stelt mod kao npr urrad, covek je tu i stalno radi a ne eksponira se u negativnom smislu ili kao bruce, smarko, faca itd. Ne ulaze u bzv sukobe i rade svoj posao
slazem se za milosem, to sto bude na sajtu , u virtuelnom svijetu 24h, to sam sebe on mora zapitati zasto je tako, jbg, most casti, on slavi, moze meni hladan lav :)
Е да ти знаш Нано какве би се пре расправе водиле о оваквим стварима... х)
То је била фешта, искокаш кокице и уживаш. х)
tačno tako!!! ja gledam, šta je ovo, nema pola modova, a među aktivnim temama samo neke njanjavštine! nema rasprava, nema svađa, nema analiza, komparacija, ekspozea, istraživanja, prežvakavanja, pomahnitalnog otvaranja tema "PRAVDA ZA ____!!!!2112", nema ništa! MUK! čujem cvrčke jebote!
I ja sam tužna. lol
Otvaram forum- NIŠTA!
Nema čak išta dodato na temi: dogodilo se na Vukaliji. Pa gde se denuše te legendarne rasprave o kojima sam slušala?
Eee, gde ja prođem, tu trava ne raste.
Edit: ne aludiram na svoju težinu (da sprečim eventualne prozivke).
Па који печ?
enemi, brate, kad bih se setio, našo bi se na pola puta već do cilja:)
znam da je bio neki dobar preč:)
ovako sam išo na kenjažu, možda se neko seća tog nemačkog repa:)
Хахаха, ма 'де...
Miloše,
lepo si to sročio i slažem se da Kostić olako poteže ban,a sebi pak, dozvoljava rečnik koji nije primeren modu. Ono što mi se svidelo kod njega - sveprisutan je 24 sata na sajtu i obrisao je hrpu govana od defki koje se pojave. Mod mora da snajperiše. Ako od njih 17-oro, desetoro radi to .... malo je na ovu količinu ljudi i gluposti: što defki, reakcija, postera, četa, poruka i foruma. Obiman je to posao, zaista.
Slazem se da je ogroman posao i slazem se da je verovatno i najvredniji i najagilniji jer je stalno tu. Svaka mu cast na tome ali mogo bi da se kontrolise malo za ove druge stvari i da ne koristi mod poziciju za licne sukobe koje ima sa ponekim clanovima. Npr secam se da je pezos koji je dobar i autor i cini forum
Zanimljivijim popio trajni za nesto sitno. Trebao je vise da bude stelt mod kao npr urrad, covek je tu i stalno radi a ne eksponira se u negativnom smislu ili kao bruce, smarko, faca itd. Ne ulaze u bzv sukobe i rade svoj posao
Костић више није мод, нема потребе причати више о њему.
Taj rad.
Opet, uvek će postojati neko ko te nervira. Kad nije on, biće neko drugi, i tako Jovo nanovo. :)
http://cdn.theatlanticwire.com/img/upload/2012/03/13/napsky.gif
Pu!
Da nisi bio fin prema meni ranije, sad bi zauzeo Stefijevo mesto u mom srcu. lol
Vi'š valjda, da mi je dosadno.
ahahaha
Cenim, biće večeras, samo da se skupi ekipa , perifernog tipa.lolol
Znao sam da ne treba da razmoduju Kostića ... Odma sajt počeo da baguje ...
slazem se za milosem, to sto bude na sajtu , u virtuelnom svijetu 24h, to sam sebe on mora zapitati zasto je tako, jbg, most casti, on slavi, moze meni hladan lav :)
tačno tako!!! ja gledam, šta je ovo, nema pola modova, a među aktivnim temama samo neke njanjavštine! nema rasprava, nema svađa, nema analiza, komparacija, ekspozea, istraživanja, prežvakavanja, pomahnitalnog otvaranja tema "PRAVDA ZA ____!!!!2112", nema ništa! MUK! čujem cvrčke jebote!
kakav smor... lemaja je tužna... :'((((((
I ja sam tužna. lol
Otvaram forum- NIŠTA!
Nema čak išta dodato na temi: dogodilo se na Vukaliji. Pa gde se denuše te legendarne rasprave o kojima sam slušala?
Eee, gde ja prođem, tu trava ne raste.
Edit: ne aludiram na svoju težinu (da sprečim eventualne prozivke).
Lololo
http://www.youtube.com/watch?v=z17oC6Jxw3E
jos uvjek vlada neverica medju narodom, nisu sigurni da je sve ovo istina....
mada bila je jedna tema, ali su je zakljucali brzo
Pravda za MOTIKU! Obrisali mu 7-8 definicija !
Mene interesuju kako su to pojedini autori upuceni u rad nekog moderatora, sta, oni im na PVTsalju raporte o svojim aktivnostima na sajtu?