Разноразно питање

1. to je mene uvjek zanimalo. cuveni argument, ON RADI! ajde, ostali ne rade? pf

2. Модератори могу да виде ко је колико прочитао, а ваљда чак и ко је колико дефиниција обрисао. Модератори су такође и људи, а људи причају, па се рашири. А да неко не ради, то можеш и сам да закључиш, ако си редовни посетилац сајта и форума, а јеси, чим читаш ово. Јасно је да не ради онај модератор коме углавном пише датум поред "последње активности", а не оно "пре..." ЈА ЦРТАМ, ДОК МИ РИБА БОЈИ!

3. Znam ja sve to Stivene, al Surovi kad je uzeo da radi (citaj: brise govna) trazili su razmod. Mada nista drugo od Fejsbukovaca ne bih ni ocekivao.

4. Meśa
    Mene interesuju kako su to pojedini autori upuceni u rad nekog moderatora, sta, oni im na PVTsalju raporte o svojim aktivnostima na sajtu?

Meni je bivša moderatorka Ivana pričala kako to otprilike izgleda, pa tako da znam ponešto o mod svijetu. A sigurno postoje i oni koji su to mogli otkriti od sadašnjih moderatora.

Ja sam imao Smareta i Kostića na Fejsu prije nego su postali moderatori, a vjerovatno i ti na koje ti misliš, pa uz prethodno sklopljeno "prijateljstvo" sa njima, možda se ljudi ležernije ponašaju. :)

5. Meni je jako drago što je kaizen konačno došao sebi. Sve to stoji što je on tu sve vreme bio, ali činjenica kako je on dotle došao i ta opsednutost sajtom i to naslađivanje sa Internet moći je zaista... Ne postoje odgovarajuće reči.

6. Ne postoje odgovarajuće reči.

Obožavam te!

7. ljudi, svako jutro kad ustanem, u kadi zateknem par sitnijih bubašvaba...sipo sam i jebeni domestos u odvode (mislim da odozdo izlaze) al nije pomoglo...znate li neku foru?

8. Pošto je napokon Stefilokoka razmodovan, red je i da dobije ban zbog otvaranja maloumnih tema sa zlatnim jajima. Takođe, vratite predstavnika Mađarske nacionalne manjine na Vukajliji - gospodina Vacija, koji je nepravedno dobio trajnu zabranu posete sajtu.

9. ljudi, svako jutro kad ustanem, u kadi zateknem par sitnijih bubašvaba...sipo sam i jebeni domestos u odvode (mislim da odozdo izlaze) al nije pomoglo...znate li neku foru?

Ne vredi da sipaš samo u kadu, otvori makar i onu rešetku u podu i sipaj nešto jače. Mnogo je dobra ona Raid pena.

10. Džonovan
    ljudi, svako jutro kad ustanem, u kadi zateknem par sitnijih bubašvaba...sipo sam i jebeni domestos u odvode (mislim da odozdo izlaze) al nije pomoglo...znate li neku foru?

Zovni Ber Grilsa na večeru.

11. Izvadi mrtvu babu koju stekas u podrumu kako bi i dalje stizala penzija.

12. Zašto se prvi mačići bačaju u vodu a ne na roštilj?

13. Zato što je prava poruka poslovice da mačiće treba skuvati, a naš narod to shvatio bukvalno pa ih bacaju u kojekakve potoke i reke.

14. ima li tema za ispravke na reakcijama?

15. ima: vukajlija.com/forum/teme/new?forum_id=10-privatne-poruke&user_id=15628 :)

16. fala. ne obratih pažnju da je automehaničarska radnja proširila djelatnost :)

17. Zašto su "ako i dako najgori prijatelji"?

18. e dal je slovo k na frontalnoj slici namerno obrnuto il se kajzen zajebo?

19. Није окренуто. Нормално је. О чему причаш?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.