Разноразно питање

1. A dosta ih je bilo majku mu, nisam ovoliko očekivao ...

2. :*

кад си већ ту, јуначино, реци ми: постоји ли увид у најомиљеније дефиниције на сајту? питао већ раније, нико ми не рече ништа.

3. A dosta ih je bilo majku mu, nisam ovoliko očekivao ...

Нисам ни ја, масу их је било :)

кад си већ ту, јуначино, реци ми: постоји ли увид у најомиљеније дефиниције на сајту? питао већ раније, нико ми не рече ништа.

Не постоји :)
    Ни ја не видим колико је људи омиљеновало нешто осим на своје дефке, постере и реакције :)

4. http://www.novimagazin.rs/fotografija_dana/covek-i-pas?fb_source=ticker&fb_action_ids=4487681309740&fb_action_types=og.likes

Реците ми, да л' је могуће да људи оволико свршавају на ову причу? Хоћу рећи, да ли је јебено могуће да је ово "нешто најлепше" што сте икад видели? Па где живе ови људи пизда им материна?

5. Реците ми, да л' је могуће да људи оволико свршавају на ову причу? Хоћу рећи, да ли је јебено могуће да је ово "нешто најлепше" што сте икад видели? Па где живе ови људи пизда им материна?

Laki je malo nervozan? Čovek voli svoje kuče i ženska ih slikala. Big deal.

6. Ма нисам нервозан, него ми није јасно што се људи толико одушевљавају таквим глупостима... Какве све ствари свакодневно људи раде за своје породице (значи за људе, не за керове, прим. аут.) па их нико не слика и показује свету и нико не прича њихову причу.

7. Pa ko se oduševljava? Našao si sliku na Netu :))

8. Па изашло је као вест на разноразним порталима, (чак и овим који као нешто вреде) шерује се масовно по фејсбуку, верујем и да је на тв-у било.

9. Какве све ствари свакодневно људи раде за своје породице (значи за људе, не за керове, прим. аут.) па их нико не слика и показује свету и нико не прича њихову причу.

Taj rad. To objavljuju jer je ljude smorila više priča da neko pomaže djetetu, jer bi to svako uradio.. Ovako ljubav prema psu..

10. Pa eto, slikaj se i ti kako prevodiš neku babu sa cegerima preko ulice, razvuci osmeh, kao to je tebi ništa i da vidiš kako ćeš da budeš popularan :)

11. Али ја не желим да будем популаран! :Р

12. Izaslo mi neko gomno u uglu usne. Zvala, kako se vec zove. Kojim kurcem da mazem to da nestane?

13. Nemojte ljudi, sigurno ne znate da je bilo teško napravit ovu fotografiju, mislim jebote ko bi se toga setio da slika čovek i pašče, ipak piše za tu ženu da je fotograf! Fotograf ej, znaš ti kolko je teško danas bit fotograf! Kad ste vi zadnji put viđeli nekoga sa fotografskim aparatom, a, a, a?

Nego, znate šta sam ja mislio, da napravim jednu umjetničku instalaciju što viđo juče da je neki (f)artist napravio u Deltu (a znate kako je moćna instalacija, mora da je mrčo potrošio 6 čistih šalova dok ju je pravio, i da tu instalaciju objavio neđe ka vijest da je jedan od najprvih radova nekog onako poznatog umjetnika.

Evo sad za koji minut stiže jedna moja umjetnička instalacija koju sam jednostavno a duboko nazvao "Overklokovanje; overklokovanje: overklokovanje". Vidite? Ne? Pa jesam rekao da je duboko, ha! Al evo da objasnim naziv instalejšn, posle prve riječi overklokovanje dolazi tačka sa zarezom, a posle njih dvotačka. Rečite ako vam to je previše duboko, mene se nekolko puta bogomi zavrćelo u glavu, al sam riješio da zadržim prvobitno naziv zbog ljudi, sveta, LJUBAVI.

14. Какве све ствари свакодневно људи раде за своје породице (значи за људе, не за керове, прим. аут.)

Ljudima je lako dobar biti, na kuci se poznaju junaci.

15. E fala, Mikri ledjendo. Namazo sam pastom za zube.

16. Погрешно пљујеш, није овде у питању уметност, него неко "ањњњ мицаа" триповање о лику и пашчету. И како је то дивно...

17. O kakvim vi dobrim delima pricate koje radi ljudska vrsta?
    Da nije mozda ono kad su blokirali dostavu kiseonika pa je 12 beba umrlo u porodilistu?
    Da nije mozda dobrota sto je citav jedan kontinent gladan?

Ja licno mnogo vise volim zivotinje nego ljude. Pogotovo pse. Sa njima znas na cemu si. Daj mu hranu, ljubav i paznju i on ce ti biti vecno zahvalan.
    A sta je sa ljudima? Rodjene keve bi prodali za saku dolara.

Ne vidim sta je lose u tome sto covek uspavljuje bolesnog psa drzeci ga u jezeru? Koliko vas bi to radilo svom keru?

Bolje mi je da citam ovakve vesti i gledam slike poput ove,nego da mi na svakoj stranici izlecu kojekakve Karleuse, Ojdanici i kvazi spisateljice...

Cemu potreba za pljuvanjem neceg sto u sebi nema ni gram skrivenih namera i ciljeva?
    Covek voli svog kera. Lepo. Ker je bolestan. Tuzno. Covek ga uspavljuje da bi keru bilo lakse. Kapa dole. Kraj diskusije.

18. gazimudo, nisi ti shvatio sta se ovi "zale". fino je to sto covjek radi za psa, ali je preveliko i lazno odusevljenje koje se odjednom prolilo netom. nije ni prvi ni poslednji koji bi tako nesto uradio

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.