Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kakve Zećane mrčio se? ove horde zla.. Rekli su oni da su došli da ruše Podgoricu..
A tooo ... ja reko da će Zećove da biju .. A oće, eo je srušiše, zgradu su mi zapalili, jedva se izvukoh živ ..
Evo i Smare nije smio da izađe iz kaveza, no je čeka' sat vremena..:)
Smare je tica, ne treba ga puštat iz kaveza :D
Ја сам хулиган
To sam i rekao ...
Da su Smarka puštili da luta po gradu
nekome bi sigurno polomio bradu!
OPAAA
Neko bi mu* !
Ја сам хтио да улетим у терен да одем до сарајевске трибине да их пљунем, него неће ове пичке моје, ја реко' нећу се глупират' сам
Nemoj Smare, daleko je Sarajevska tribina..
hahaha ali sve, "nece ove picke moje". eee moj smare....
Daj ne lupetaj gluposti bre, jesi otišla ikad u salu da vidiš na šta liči trening boksa, kakve bre tehnike za osakaćenje duplo jačih osoba i ostali kurci palci....de bre može, može jedino ako je ovaj neki operisani idiot inače nema teorije, ne mož ni muškarac od 55kg koji treninra boks da iznabada normalnog lika od 80kg koji zna da udari a kamoli devojka.
Nego, da pitam da ne bude spem, nije me bilo skoro mesec dana, jel se nešto izmenilo ovde, jel neko razmodovan?
Smare, neću da lažem, nisam pratio utakmicu, ali zar nisu sarajlije bile na drugi sprat juga? Mada, te vaše pluvačke, zajebana je to stvar .. može da ide i do 12 metara u vis čuo sam :P
Smare je momčina, šta je za njega 12 metara. :D
Били су на оба спрата, ниси гледао, ви'ш да не знаш :)
Ево слика једног друга, види се и доња трибина
http://i50.tinypic.com/119v1ba.jpg
А па не могу сам да трчим по терену ка' кретен, лако ме уфатит, а овако да нас је више, побјега' бих :Д
zašto nisu odbanovani svi koje je kostić banovo?
Pa ti si krenuo njih da pljuneš? AHAHAHAHHAHAHAH kad bi ti sasuli ovi sa drugog sprata, svi po malo, okupali bi te :D
zašto nisu odbanovani svi koje je kostić banovo?
Зашто би одбановали било кога што је Костић бановао?
Сакрио бих се иза ових оклопњака, не би ме виђели :Д
Има' сам упаљач у џеп, а прецизан сам са малим стварима, и то могу да лансирам :Д
саосећам са тобом, смаре :(
Добар! :)