Разноразно питање

1. A znamm.
    Asisc su najboljse.. Al neam paraa :)
    Kod nas ima samo u Tref..
    Ili su jos negde nabavili..

2. Старке брате, старке су за све.

3. hladan.krompir
    Ма јок, већ ме занима шта је нацртао?! Знам да је одувек била та крава, а све ми се чини да је клинац само цвет додао и освојио прво место. Тај детаљ ме занима.

Klinac koji je pobedio i uzeo oko 5000 jura je samo podmladio kravicu sad vise izgleda bebece, cvet je bio i na verziji pre.
    Zanimljiva je prica za taj cvet, on je bio i devedesetih, pa su ga u jednom trenutku skinuli - to je cak imalo i politicku konotaciju zbog Mire Markovic i njenih cvetova.
    Onda su ga ponovo vratili u nekom trenutku, pa su imali taj cuveni konkurs.
    Jedino sto se cvet pomerao, bio je na repu, za glavom i sada u ustima.

4. Kad malo bolje razmislim, taj je klinac vratio cvet samo ga je stavio na drugo mesto

5. Modovi sto mi obrisaste zadnju defku, mnogo truda sam ulozio u nju?

6. Ej, sad smo Smorka i ja pričale o tom, jutros je nije bilo.

7. Obisali ti Nemecku? Eeee, bre, nisamo stigle da pročitamo.

8. Што сајт не ради који курац? Што све штека? ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав ав каизен неће дуради нешто

9. Каизене, деџго, што не ради сајт?
    Боли Кајзена курац за нас, отишо човек да умаче муда у море...

10. Треба ми помоћ.
    Поседујем неку шугаву конзолу типа ову:
    http://www.impulsegamer.com/ds/dsi03.jpg
    Занима ме је л' могу ја то да продам некоме преко Лимунда и сличних сајтова? Хитно ми је.

11. Preko Limunda možeš da prodaš sve.
    Čak i kada napišeš: Prodajem ovo na slici, ne znam šta je, našao sam na tavanu.

12. Ако постоји неки Лимундовац овде на Вукајлији који мисли да може да прода ово, нека ми се јави. Дискреција загарантована.
    Натнат, хвала на одговору.

13. To bi bio Ludi Čak Benisijo.

14. Да није мало много 6 одабраних дефки за 5 сати? Јебежга, затрпасте насловну...

15. zasto na sajtu ima samo pedesetak autora koji citaju i ocjenjuju defke koje nisu odabrane?

16. Zbog judeomasonske zavere i lošeg obrazovnog sistema u Srbiji.

17. Ееее, да је и тих педесет...

18. ja cekam da vikiliks objavi neku tajnu depesu koja ce objasniti ovu misterioznu zavjeru.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.