U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To gore ti je Nintendo DS.
Ма и тих 50 боље да не оцењују, ценим да их бар 25 нема више од 13 година.
bilo je citanje i gore, nemoj se lazemo.
Било је, али никад оволико хејтерски... То мени и смета.
Pauziramo do septembra kad im počinje nova školska godina.
sta bre hejterski? do prije par sati sam na zadnje tri defke imao jedan minus ukupno. sad imam po jedan na te tri, a stare su par dana.
prosto se zapitam sto mene niko nikad ne hejtuje....
Мени дефке иду од 10:1, до 10:8, па онда 20:8, па затим 30:14 и тако... Кретенски таласи оцењивања. То пре није било, бар не код мене.
Људи много цепају минусе, не знам какве дефке они очекују да виде...
kolko mi je sad porastao virtuelni kurac, kad vidim da svi dobijaju minuse lolo
Не ложи се, само си убадао термине кад хејтери спавају! лололо
Koliko košta prenos vlasništva za automobil?
enemi, sto mi rusis sneska?
Електричар, ћеш да купиш Нинтендо ДС? Много добар.
х)) Ма зезам се ја, ти си заправо избацивао тетра кул, ванвременске дефке, не слушај ме, ја сам само љубоморан! (Боље?)
Е... Нем' појма, пар хиљада можда... х)
Али проблем је порез.
Kol'ko Бенисијо?
Де знам, колко даш.
Ima na limundu za 3000.http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Konzole-i-Igrice/Igrice/-Nintendo-DS-lite-5-Dana/5759910
Jel to malo?
х)) Ма зезам се ја, ти си заправо избацивао тетра кул, ванвременске дефке, не слушај ме, ја сам само љубоморан! (Боље?)
to je vec bolje. malisa samo raste!!!1
Е, ово је лите, а овај мој има и нет. Али морам да се посаветујем са неким ко се разуме у ово, па да видим је л' могу ја да узмем неку кинту за то стварно.
KO JE PUSTIO CECU IZ KUĆNOG PRITVORA U GUČU?!!!