Разноразно питање

1. Daleko si ti od trajnog Anči. Ne verujem da bi trajno banovali za sitnicu. Trajni ban se dobija ako se konstantno oglušuješ o pravila i ignorišeš upozorenja, postavljaš neadekvatne postere, reakcije, vređaš. Nemaš razloga da se plašiš. :)

2. Ne secam se za sta mi je bio prvi, secam se ostalih:

1. ???
    2. Nazivanje moderatora retardima.
    3. Mali hejt.
    4. Otvaranje retardirane teme.

3. Vi ste mala deca za mene što se tiče banovanja.

4. Otvaranje retardirane teme.

Koje konkretno?

5. Električar je doktorirao na tome. :)

6. I ja ih imam gomilu, fala Bogu da sam se smirio, inače mi ne gine trajni.

7. To smo se ja i Towelie zezali kao "Otvori temu omiljena boja!" i ja znas, kao, ajde iz zajebancije i dobih ban od 10 dana. lololo

8. хехе анцхи:)
    Баш си луцкаста.

9. Vidi molim te, Skočimiš.
    Ko ti je to bez skrupula ispunio želju za pomilovanjem? :)

10. Ima li koji grad u Srbiji da je na nekoj rijeci i da je gradonačelnik tog grada u najmanju ruku blesav???
    Ili grad na moru u Crnoj Gori??

11. Pa, uglavnom su takvi gradovi.

12. Ima li baš neki koji je posebno opće poznat po gluposti? Napisala bih ja o Splitu, ali bojim se neće me nitko shvatiti (opet)..pa bih rado jedan primjer koji je poznatiji na Vukajliji.

13. Evo probat ću s njim :)

Hvala na informacijama dečki!!! <3

14. Moze li pomoc?
    http://upload.slike.com/slike/GHF2M.jpg

Na ovoj slici, interesuje me ko je ovaj plavusan pored kapetana Kuke, i ko je ona u ljubicastoj haljini.Kontam da je neka princeza,al ne znam koja..

15. јебемлига, ако ћемо тако онда мене интересује ко је ова иза вука? да није плава Пепељуга? да није плави онај морнар из Покахонтас?

16. Ova iza vuka je crvenkapa, moze biti da je pepeljuga,al ovaj mi je i dalje misterija.

17. Joj, čime se vi bavite... :)

18. Pa hocu da uradim foto tapet velicine 300x250, a bilo bi glupo da ne znam ko ima cast da bude na mom zidu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.