Zašto svaki put kad otvorim malo pakovanje od 50g eurokrema, ima vodice unutra? Na velikim pakovanjima nema te vodice. Rok trajanja regularan. Do 2013.
Iskreno, Vučice, ne znam, tako je uvek. Mislim da je to neko ulje ili tako nešto što daje masnoću eurokremu pa se izdvojilo od krema. Možda je tako, bar ja tako mislim.
А да ли је могуће да се утврди временски лимит на постере, нпр., не можеш да правиш постере првих недељу дана?
Можда, само мооожда, у неком паралелном универзуму то смањи прилив оваквих ствари које су крајње... Не знам како бих то окарактерисао... Деградирајуће... Вређају али стварно вређају људе овде. Не желим да делим виртуални простор са оваквим појавама брееј!
http://vukajlija.com/zabava/posteri/522402
Jesam li ja izbudalio ili mi je neko obrisao post?
ISTORIJA BANOVA
Želi da moderator "crkne" i usput kleveta.
StefanKostić, 28.12.2011. (na 5 dana)
Spem operativne teme nakon upozorenja. Ima istoriju smaranja i spemovanja.
StefanKostić, 02.12.2011. (na 10 dana)
Јебе модераторе у главу глупу.
Џими, 20.11.2011. (na 10 dana)
Napadi duhovitosti u obliku otvaranja tema za smaranje okoline samim sobom...
Kurd, 25.10.2011. (na 3 dana)
Спем и недолично понашање. Мало хлађења ти неће бити на одмет, таман да се искулираш.
Џими, 21.10.2011. (na 3 dana)
sitan hejt. čudno, zaista.
Lullaby, 14.10.2011. (na 1 dana)
Verska netrpeljivost.
Гроф Влатко Паскачић, 04.09.2011. (na 5 dana)
razgovor na forumu na temi koja nije predvidjena za to drugi ban, zato malo duzi, sledeci min 30 dana
celt, 18.08.2011. (na 5 dana)
Spemovanje foruma. Mala opomena
celt, 13.08.2011. (na 1 dana)
Evo mojih banova i još nisam dobio trajni, al nikad nisam nikome jebao mrtvu majku i ta slična sranja....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
More bit il samsung il motorola, al praistorijski neki. Pregledaj na gsmarena.com sve modele, ima da naiđeš :D
Možda je ovaj
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/888/Samsung/D730
I ja kontam da je neki samsung, ovaj d730 je blizu ali nije to to.
Nastavljam sa svojom potragom. ololol
Ovo je d730 da se razumijemo
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562119_176948145769221_1106425236_n.jpg
Ovo je vrhunska sisa, da se razumemo.
Na ovoj prvoj slici piše na onom paketu, al nijesu mi tu naočare da pročitam.
onaj gore fon je neki iz samsungove serije SGH S- (pa neki broj) čini mi se. imadoh sličan
дааа... али једноставно не видим разлог због којег би икад касперказ (у овом случају) могао да буде "кажњен". тако да... још увијек је мистерија :)
Zašto svaki put kad otvorim malo pakovanje od 50g eurokrema, ima vodice unutra? Na velikim pakovanjima nema te vodice. Rok trajanja regularan. Do 2013.
Iskreno, Vučice, ne znam, tako je uvek. Mislim da je to neko ulje ili tako nešto što daje masnoću eurokremu pa se izdvojilo od krema. Možda je tako, bar ja tako mislim.
Onda bi po toj logici bilo i u većim pakovanjima ali nije.
Zašto više nijedan fudbalski trener ne puši cigarešine dok vodi tim na utakmici? Prije je to bilo sasvim normalno. I bili su prekul.
Da. Zaboravih na to. Probaj da googlaš. Imam ja pitanje: Koliko puta treba biti banovan da bi dobio trajni?
Прави одговор је да овде заправо не можеш да добијеш трајни, сви васкрсну пре или касније.
Jedan put, ako si dovoljno moćan.
Sve je to diskutabilno i zavisi od ponašanja dotičnog.
Ja sam imala 4 bana. Pa ne znam sta da ocekujem.
А да ли је могуће да се утврди временски лимит на постере, нпр., не можеш да правиш постере првих недељу дана?
Можда, само мооожда, у неком паралелном универзуму то смањи прилив оваквих ствари које су крајње... Не знам како бих то окарактерисао... Деградирајуће... Вређају али стварно вређају људе овде. Не желим да делим виртуални простор са оваквим појавама брееј!
http://vukajlija.com/zabava/posteri/522402
Ма само рокај, кукаћемо ми да те одбанују. лололо
Jesam li ja izbudalio ili mi je neko obrisao post?
Želi da moderator "crkne" i usput kleveta.
StefanKostić, 28.12.2011. (na 5 dana)
Spem operativne teme nakon upozorenja. Ima istoriju smaranja i spemovanja.
StefanKostić, 02.12.2011. (na 10 dana)
Јебе модераторе у главу глупу.
Џими, 20.11.2011. (na 10 dana)
Napadi duhovitosti u obliku otvaranja tema za smaranje okoline samim sobom...
Kurd, 25.10.2011. (na 3 dana)
Спем и недолично понашање. Мало хлађења ти неће бити на одмет, таман да се искулираш.
Џими, 21.10.2011. (na 3 dana)
sitan hejt. čudno, zaista.
Lullaby, 14.10.2011. (na 1 dana)
Verska netrpeljivost.
Гроф Влатко Паскачић, 04.09.2011. (na 5 dana)
razgovor na forumu na temi koja nije predvidjena za to drugi ban, zato malo duzi, sledeci min 30 dana
celt, 18.08.2011. (na 5 dana)
Spemovanje foruma. Mala opomena
celt, 13.08.2011. (na 1 dana)
Evo mojih banova i još nisam dobio trajni, al nikad nisam nikome jebao mrtvu majku i ta slična sranja....