Разноразно питање

1. Ovi u Subotici dobijaju 26 crvenih, msm. Zato voze kupere.

2. Ово ти причам за Србију, не знам одакле си ти.

http://www.youtube.com/watch?v=yccZi6GHXtA

3. Ovo je ona rekla, niko nije spominjao marke...

Ja pomislio od mog posta komentarisao njihovu platu. Ništa, izvini :)

EDIT:

Jaka marka, braćala...

Najjača :)

4. Eno ga još jedan međ grane. :)

5. hahahahahahahahaaha spajdermen :D

6. Е ако си из Србије и имаш намеру да будеш комуналка, не очекуј више од 25-30хиљада.

7. zašto realno da imaju bolje plate kad bukvalno ništa ne rade. Ali bukvalno....žali bože para koje odlaze na njih

8. žali bože para koje odlaze na njih

+1

9. Е ако си из Србије и имаш намеру да будеш комуналка, не очекуј више од 25-30хиљада.

Koje da budem?! :) Znaš li kakvu obuku oni prolaze? Ja to pitala iz dosade. Ne bih ja to mogla, nisam ni bila na kursu za samoodbranu a ni trenirala borilačke veštine. :) Mogu samo drveni štapić da polomim ili plastičnu kašičicu. :)

10. Kakvu obuku prolaze?

11. Вучице, ти си нешто помешала. Какву црну обуку да пролазе комуналци, они су ти да кажњавају кад неко баци смеће где не треба или пљуне на улици. Никакава овлашћења немају, не смеју ни силу да употребе. Они су ти на нивоу оних што косе траву по парковима и заливају цвеће, али озбиљно.

Само у називу имају "полиција" па то људе буни.

12. To "policija" služi da ih narod po autoritetu poistovećuje sa običnom policijom, što im u velikoj meri i uspeva.

13. Комунална полиција је у надлежности Министарства за државну управу и локалну самоуправу, а Управа за стручно образовање, оспособљавање, усавршавање и науку Министарства унутрашњих послова је у сарадњи са другим организационим јединицама Министарства унутрашњих послова обезбедила простор и тренере теоријске и практичне
    обуке.

Ovo poslednje.

14. Šta bude sad u BGu kad te uhvati kontrola bez karte? Znam da pre i nije bilo toliko cimanje, ali sad su pooštrili.

15. Па? Обезбедили им простор и тренере? За шта?

Дај линк одакле си то копирала живота ти.

ЕДИТ: Моји друг и другарица су комунални полицајци, зато ти све ово и причам, испитао сам их све шта ме је занимало.

16. a joj koje crne obuke, trčanje 150 metara bez vremenskog ograničenja i tako te stvari...
    kakvi sve rade tu, baš sam prošle nedelje vido u paru idu žena od 130kg izrazito ružna i muškarac od 165cm i 45kg...kakvu li su oni obuku prošli. A i ko će njih takve da shvati ozbiljno...ko da nismo imali našta pametnije da bacimo pare nego na njihove plate.

17. Obuka prve grupe od 78 komunalnih policajaca je organizovana u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, a kako je Dačić najavio, obuka novih pripadnika komunalne policije će se organizovati i u drugim policijskim centrima.

Komunalni policajac ima jako velika ovlašćenja. To je uniformisano, ovlašćeno službeno lice, koje može da privede, stavi lisice, da upotrebi pendrek, a svaki napad na njega je krivično delo kao i napad na redovnog policajca", kazao je Marković.

18. Вучице, дај линкове одакле копираш, подели са нама ту мудрост.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.