Разноразно питање

1. Вучице, о чему ти причаш. Каква основна обука какве борилачке вештине?

Ликновала си паљевинске новиснке чланке из 2010 године, да нанаме кретене који ће скупљати псећа говна и кажњавати за шлајмару на улици.

Кажем ти, лично знам двоје комуналаца, то је спрдња од посла. Немају буквално никакаква овлашћења, осим писања неки тупавих казни. А стварно не знам одакле ти трип о борилачким вештинама и тешкој специјалној милитари обуци.

2. Iluzijo, ne bih baš rekla da je tako lako. Nisam pominjala tešku obuku već obuku tipa da koriste pištolj, pendrek i nekoliko časova samoodbrane ukoliko nalete na nekog poremećenog lika. A veliki je plus ako si ranije trenirao borilačke veštine. Ti ne kapiraš o čemu pričam. A ja krhka, niska, slaba, mislim da bi mi rekli "Dođi kad porasteš" :)

3. kakav sad pištolj jebote???

4. Ok, ok, prebacila sam se. Moja greška.

5. Ово је генијално, користим од сад за прекид расправе.
    http://www.anvari.org/db/cols/Funny_Church_Signs/Church_Sign_Intelligence.jpg

6. Eto, čim sam videla nik odmah sam znala da će tako nešto da mi kaže. To što sam tako govorila to se zove NEINFORMISANOST iliti KOŠTUNICA u žargonu.
    Svo vreme sam bila ubeđena da prolaze strogu obuku a onda kada su mi rekli da je tako jednostavno shvatila sam da sam pogrešno mislila. A ti što imaš potrebu da druge nazivaš budalama to samo govori o tvom pragu tolerancije za druge ljude ma kakvi da su.

7. Eto, čim sam videla nik odmah sam znala da će tako nešto da mi kaže.

Prvo, nisam nista rekao, vec sam stavio sliku.
    Drugo, ne vidim da sam te naveo u postu. Yapravo nisam nikoga. Dakle svako bi mogao da protumacili da sam njemu posvetio, ali i niko ne bi morao to da protumaci. Jedino si se ti pronasla. A to sto si se ti pronasla u slici koju sam stavio je vec tvoja stvar.

8. Prvo, nisam nista rekao, vec sam stavio sliku.
    Drugo, ne vidim da sam te naveo u postu. Dakle svako bi mogao da protumacili da sam njemu posvetio, ali i niko ne bi morao to da protumaci. Jedino si se ti pronasla. A to sto si se ti pronasla u slici koju sam stavio je vec tvoja stvar.

Hahahahaha! Kako smo sada naivni. :)

9. Ma, mnogo si mi ti naivan! Jebote, covek je po vama glup, ako nije informisan i lepo to prizna na kraju. Sta, svi sve znaju?! Pa, hvala na edukaciji, ali ne mora da se vredjamo.

10. aje raspravu zavrsite na drazinom posteru, molicu.

11. Baš tako paperjasti. Biti glup i biti neinformisan su dve potpuno različite stvari a nažalost mnogi te dve stvari stavljaju u isti koš. A sad Bušido popij mlekce pa u krevet.

12. Hahahahaha! Kako smo sada naivni.

Nisam ja naivan, vec ti crtam, jer ti kapiranje ide nesto slabije.
    To sto si se ti jedina pronasla u slici koja nosi poruku koju nosi, svakako nije slucajno. To navodi da ti ili cesto nipodastavalju intelekt, te si navikla. Ili vrlo dobro procenjujes situacije pa si skapirala da je tebi poruceno. ;) Jedno od ta dva je sigurno.

13. A sad Bušido popij mlekce pa u krevet.

http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif

DIDEŠ U PERŠUN, SRAMNIČE NIJEDAN!

14. Biti glup i biti neinformisan su dve potpuno različite stvari

Slazem se u ovome apsolutno. Informacija je stvar koja ne dolazi uvek sama i za nju ponekad treba interesovanje. Svi mi imamo razlicita interesovanja, te svakako nisi glup ako nisi informisan o necemu.
    Ipak, glup si ako nisi informisan , a ulazis u pricu i lupetas gluposti.

15. Citala sam diskusiju i zaintrigiralo me, jer ne poznajem temu, ali me na kraju iznerviralo ovo omalovazavanje, po meni, bespotrebno. Pa, jebote, sve znanje poneki jos s majcinim mlekom posisase! I mudrost povukli od tate!

16. Hahaha taj rad Crno

17. Много серете, али много.
    И Бушидо, чисто да знаш, ако нема Костића, има других модератора који имају иста задужења као и он, а то што се правиш мутав после постовања слике је тако лицемјерно и гадно, чисто ето да знаш.

Мени ни из џепа ни у џеп оћете ли се препират или не, али понекад много серете и прећерујете, чисто да знате.

18. A ti imas zaduzenje da me progonis? Jel tako to treba da skapiram? Posto vrlo dobro znas da mi Kostic nije bio nikakva prepreka da zadrzim stavove koje imam. Pa ti ako imas zaduzenje da me progonis, slobodno kazi.
    Ja bar licemeran nikad nisam bio, naprotiv, vrlo direktan i otvoren. To me je vazda i kostalo, no nije me potresalo mnogo. A svoje misljenje o doticnoj autorki sam ponovio milion puta i ono je jasno. Slika je skroz gotivna i lepo je legla na pricu, a to sto se ona nasla uvredjenom je stvar sirine koju nema. Zato licemerstvo nemoj da mi pripisujes.

EDIT:

Tvoj post gde se obracas svima "mnogo serete", a zapravo sve vreme apostrofiras mene je licemeran. Zato lepo kazi, ako ti je Istvan ostavio u amanet da me banujes, pa da napravim realan prekrsaj da mozes da mi drknes ban i da se ne zajebavamo bezveze.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.