U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Никога ја не прогоним, само налијећем у много наврата на овакве ситуације ђе се људи праве мутави онако и невинашца, а ја то мрзим из дна душе.
Знаш лијепо каква ти је ситуација, знаш колико си имао банова, знаш колико си трајних имао, и ти говориш некоме индиректно да је глуп.
Не ради се о тој ширини, не воли свако да га ти зајебаваш, мени можеш да постујеш ту слику, нећу ти ништа, нећу се ни наљутит', нит' ћеш добит' бан, али морате да скапирате да не можете са сваким исто да разговарате.
И ако си директан, задржи то за себе, не мораш баш јавно некога да вријеђаш.
Објашњено ти је горе зашто је у множини.
И речено је да ми није остављен никакав аманет, далеко од тога.
Pa, sad, Bushido, slika nije legla na celu pricu, jer dokazano neinformisanost nije jednaka gluposti, a tvoj post to i potvrdjuje prozivajuci autorku za nesto sto se kod tebe prolongira kao netrpeljivost. Te, ti mozda nisi licemeran, ali u ovom slucaju, u ovom trenutku, tako se pokazalo. A, bas nastojim biti objektivna.
Valjda ne treba da ti ponovim ono sto sam napisao gore, a gde se moj stav o doticnoj dobro zna. Ja se ne pravim nevinasce, vec uzivam u reakciji. Bar se ja nikad nisam pravio da sam nevinasce. Tako da bih te molio da mi ne pripisujes te gej osobine.
Zasto bi to bilo za ban? Kakve prosli banovi imaju veze sa mojim stavom o necijoj inteligenciji? Drugo, prag tolerancije je kod svakoga razlicit. Neko moze da se uvredi kada mu kazes da smara. Jel to onda takodje za ban?
UPRAVO! To i pricam. I upravo si sada sam rekao da se zapravo RADI o sirini. Ne znam da li si svestan. Procitaj opet post. Zamisli kada bih o svakom autoru na sajtu razmisljao sta da mu napises da se ne naljuti.
Direktno vredjam samo kada neko nije dovoljno pametan da skapira indirektno. I kada sam pijan..ali tada obicno spavam.
A ti Vucice, ne moras da koristis dupli nalog kao drvenog advokata. Tvoj dupli nece reci nista novo i zanimljivo.
WIN!!!
Оооо, кога боли курац за твој став о некоме?
Интересује ли некога мој став о било коме? Не, према томе задржи за себе, свој поса' и добро је то.
Ако је мој став према нпр, лупам сад, џимију да је он педерчина распала и да је глуп, и ја то онако износим, то није за бан, је ли?
Мој став је дакле да је неко говедо и ја то могу да кажем, а да не будем банован? Неће ић то никако...
Није за бан, ако си пратио мало тему за пријаве вријеђања, виђећеш колико је пријава за неке глупости које нису за бан и наравно ти људи нису бановани.
Ви ту ширину стапате са памећу и са нечијом интелигенцијом, а то нема везе једно с другим, али ајде, нека буде ширина.
Па јебига, не можеш директно да говориш да је неко глуп, капираш ли ти то?
daj bre koji vam kurac?
Nikoga. Naravno. Naveo sam ga jer si me optuzio da se pravim nevinasce. Pa da te podsetim da me je doticna milion puta prijavljivala jer sam je direktno vredjao. I banovan sam. Sto je okej. To su bili meni dragi banovi. :)
Мој став је дакле да је неко говедо и ја то могу да кажем, а да не будем банован? Неће ић то никако...
Jedno je pickarati nekoga i nazivati ga pedercinom, a sasvim drugo je reci mu da "ima manjinske seksualne preferencije i da nije najuglednija pojava". Razumes? Velika je razlika u nacinu na koji mu nesto saopstis. Naravno, svodi se na isto, ali je politicki korektno. Buhaha
Pa jeste sirina. Pogotovo ova situacija sa slikom. Realno slika objasnjava i cekao sam priliku da je drknem. E sad sto se ona naguzila prva da mi da razlog da je metnem, sta je tu toliko sada strasno? Meni da je neko stavio tu sliku, verovatno bih se i sam nasmejao i pohvalio delo.
To stoji.
Трансферишете обојица. Вртите се у круг само, к'о куче кад покушава да помирише чмар.
To ja radim. Trudim se da nikoga ne uvredim i da ne izazivam šireći svoje mišljenje o njemu. Jednostavno zadržim to za sebe i idem dalje.
Stvarno jbt. Sve receno i sve jasno. Nema potrebe da drvimo ko degeni vise.
neće niko umreti ako ga neko i vređa nešto...ovde će izgleda preostati jedino da se svako zajebava na svoj račun. I to ako pretera i u tome dobijaće ban jer ne smeš sebe tako vređati.....
Msm, ako te uvredi to što ti neko kaže da si glup onda stvarno ne znam u kome je tu problem...aj jedno je da ne mogu da se psuju majke i tako te stvari i neke morbidne uvrede, al baš ni najmanju sitnicu ne smeš reći nekome odma se povredi sujeta...daj opustite se svi na internetu se, šta te boli kurac ako ti neko kaže da si glup, reci i ti njemu...il ga izjebi nekako pa mu dokaži da nisi, a ne odma tužakanja ko da svi imamo pet (5) godina.
Ua evropska unija, to nam sve odande dolazi. Svi smo odjednom mnogo fini i na nivou
Koji si ti fejl to je neverovatno!
Мени је сасвим свеједно рекао ти некоме
Јебем ти матер, поремећени педеру.
или
Спавам ти се са родитељем женског пола, ментално заостали човјече који преферираш исти пол
:)
Па добро, јесте ширина, али и даље не можеш тако да говориш, јебига...
И ја бих се насмијао, али не би свако.
Ја сам откад сам мод добио неких увреда и оглушио сам се на њих и продужио даље...
Јел зна неко квалитетан сајт који може да покаже да ли твој комп подржава ту и ту игрицу ? И да није Кен ај ран ит, пошто је сајт жешће говно и показује погрешно. Мислим, мени показало да не могу да покренем јебени ПЕС 2010 иако имам 4 гига рама и графичку од гигабајт.
И ја бих се насмијао, али не би свако.
Ја сам откад сам мод добио неких увреда и оглушио сам се на њих и продужио даље...
Ali ja smatram da je od esencijalne vaznosti... Sali se cika Bushman, nema razloga da se dalje rasprava vodi. Sve receno, sve skapirano.
Nego, jel ste gledali Titanik?
Moram da to naučim već jednom. Mislim da ne obraćam pažnju na izrečene gluposti.
Не сери да је погрешан? Ја одма трчим баш на тај сајт кад год ми нешто треба. Пу бемти.
imaš ovde da vidiš dal možeš da pokreneš
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CDwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.systemrequirementslab.com%2F&ei=mDgsUIX4KqXk4QSU5YGYBA&usg=AFQjCNEdydS3pxgs3cxMBpee3DAID65Sig&sig2=NPYKuCbtCMa74wtFvWYysw
Пезосе или тролујеш, или не читаш.