Разноразно питање

1. Sto vristis siso jedna?

2. Треба ли плац да буде укњижен или нешто слично?
    Шта је све потребно да би тај неки плац, та нека зонфа дедовина коју желиш да отмеш из груди нечијих (купиш за мале паре) била легална?
    Шта све треба проверити приликом куповине и где се то ради?

3. Питаш који је броја катастарске парцеле, одеш у Геодетски завод и провериш све у вези парцеле, да л' има нека хипотека и та срања. Таман питаш и да л' је укњижено и шта ри треба ако није. А можда и овде нађеш нешто.
    http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/

4. To, i obiđeš komšiluk. Niko ih više neće odrukati nego komšiluk. Neki lik hteo da kupi seosko imanje, sve super, do jaja, al čudno mu, previše jeftino. Tražio sve pare pre, al ovaj nije mislio ništa sumnjivo. Kad ovaj ima u sred dvorišta grobnice, saranjivao stare, al to vešto zamaskirao. Uvek dobro proveri kad kupuješ plac. A regularno ti je ovo gore dovoljno. Sva sranja pravna moraju da pišu u geodetskom zavodu.

5. Е фала вам бог вас благословијо и укући радости донијо

6. Bitno da je jeftino. Pa šta ako je saranjivao, samo ih otkopaš i pošalješ mu ih brzom poštom, kao, ovo si zaboravio.

7. М'да, а и добро је за башчу то органско ђубриво.

8. E, jutjub mi kad pustim neku pjesmu sa strane ne prikazuje i slične pjesme, već samo pjesme iste grupe. Jel to kod svih il se mere nešto u podešavanjima namjestiti?

9. Šta mislite o Vajningeru?

10. Da je klasican kobasicar.

11. Да ли ће ово сутра некоме да умеси чесницу?
    https://www.youtube.com/watch?v=GsqaF9xBgM0

12. Sutra neće sigurno, al zato za Božić isto neće sigurno. Bemti, uspio sam da pogledam minut i po, ne ide dalje...

13. ova ima govornu manu.
    Ju sunce ti jebem koje šuntavilo

14. joj ove mimi, sirotice, ukrala rimu od meksičkog gidre

15. Da li je 17cm dovoljna visina za kurac? onako generalno gledajuci?

16. Да ли је Вучић дао буље Шеику?

17. Mislim da svoju nije, ali mu je obećao naše :)

18. ја своју богами не дам, ја сам православац он је муслиман, то се противи мојим верским уверењима

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.