Разноразно питање

1. hahahahhaahah
    pevac jebeni onako srecno zavija,ne znajuci sta ga ceka

2. Ne znam da li sam se istripovao ili ne, ali čini mi se da je jedan autor na četu pričao kako je napravio stranicu Man City fans Serbia još onih godina kad je Siti doveo Robinja i kad su tek počinjali i da je iskamčio od oficijalne stranice Man City neke kakve takve pare da mu uplaćuju na račun što vodi tu stranicu, može neko da mi potvrdi ovo?

3. Jesam, šta misliš ko mi plaća bahanalije na Bahamima.

4. Imam neki transformator, velika djuzla, ima ulaz za 220 V, a izlaze 140V, 18V, i 10V. Za 18V i 10V znam da daje jednosmernu struju, ali nisam siguran za 140V, valjda je naizmenicna? I kakav je to napon 140V, jel to misle na maksimalni moguci a u stvari je 110V (ko sto na neki uredjajima koji rade na 220 pise 280V max?). Nemam unimer da proverim, a trebo bi da probam na jednoj masinici sto radi na 110V 1300W. Dal da probam majkumu? Jel moguce da je 140V jednosmerna i sta ce da bude ako probam na kratko?

5. može da bude puf.
    Teško da gde piše 280. Možda 210-230-240
    Mnogo je 30V viška kume.
    Ko kaže da 18V i 10V moraju da budu jednosmerni?
    Na kolima ti je oko 14V naizmenične (tj 12V što stari žicari misle).
    Ja bih kanda rekao, al nisam siguran da su ti sva 3 napona naizmenični.
    A ti, kako oćeš

6. Ma ovi izlazi JESU 10 i 18 jednosmerna to je provereno, nekad sam taj transformator koristio za neki prastari Compaq laptop sto sam kupio bez punjaca.

Na kolima ti je oko 14V naizmenične (tj 12V što stari žicari misle).

Naravno hteo si da kazes jednosmerne? 13,4V bi trebalo da daje alternator. Znaci ti mislis ako 140 V jednosmerne spojim na kratko na uredjaj koji treba da radi na 110V naizmenicne da ce da bude puf?

7. Odo da probam boli me stojko. Dikili kontakti

8. Naravno da sam hteo da kažem naizmenične!
    Diname na starijim vozilima su davale jednosmernu, sad uglavnom alternatori rokaju naizmeničnu.

9. Овако, људи, помагајте, оћу да нађем једну књигу, а не сећам се тачног наслова, ни писца, ни издавача. Књига је на енглеском, видео сам је у књижари у Музејској четврти у Бечу кацам био на екскурзији, тврд повез, зове се нешто типа Geography of lost places али није баш тако. Има неке зелене-светлобраон корице и први чланак је о Санкт Петербургу. Коштала је тамо 19 и нешто евра, а ја одлучивао између те и једне друге књиге и узео ону другу.
    Ако бога знате, људи, помоз'те, живи били.

10. Naravno da sam hteo da kažem naizmenične!
    Diname na starijim vozilima su davale jednosmernu, sad uglavnom alternatori rokaju naizmeničnu.

Pa dobro konstrukciono gledano alternator pravi naizmenicnu struju ali ona izlazi preko reglera kao jednosmerna, tj. nigde na instalaciji nemas naizmenicnu struju kad bi i hteo da je koristis.

Radi ovo sto sam hteo, u pitanju je masina za pranje pod pritiskom, kao mali Karcher jednom mom komsiji je khm. ispala iz kamiona, na transformatoru izlaza daje 155 V, ali kad ukljucis masinu padne na 110, taman.

11. Ova odluka vlade po kojoj će radno vreme u državnim institucijama po novom da bude od pola 8 do pola 4, umesto od 8 i pola 9 pa do 4, odnosno pola 5, na koji način povećava radnu efikasnost? To je obrazloženje i nije mi jasno uopšte.
    I dalje će se raditi osam sati dnevno. Jel nekome jasno šta je pisac hteo da kaže?

12. efekti ingeniozne odluke o novom radnom vremenu (letnje računanje radnog vremena) znaće se tak kad i mi otvorimo
    http://www.jutarnji.hr/multimedia/dynamic/00001/ured-2-700_1151S1.jpg

13. Treba da se radi od 7.

14. I zar ne bi bilo logičnije da institucije koje rade sa strankama, rade u dve smene?
    Kako si radno efikasan, ako moraš da zbrišeš sa posla da bi recimo predao neki zahtev u katastar koji radi do pola 4?

EDIT:

Treba da se radi od 7.

Prva bih pristala da me neko pita.

15. Од 6 до 14 и од 14 до 22. к'о теткице по школама, шукурац!

16. Samo rad po učinku ništa drugo. Šta ona što bere kupine po kg što joj se plaća, mora da našljaka Boga oca da zaradi koji dinar. Čak i noćnim čuvarima da se uvede, da im se kupi onaj stepkaunter i da mora za noć da prepešači toliko i toliko, inače nema dnevnice, pardon noćnice. Kako god.

17. Mogu oni i na poslu ne raditi ništa, ne sikirajte se.

18. Već dugo vremena, kad zaspim na leđima, sanjam neke užasne gluposti i onda sanjam da se budim i pomislim da je sve ok, ali grozote se nastavljaju, i onda obavezno počnem da vrištim i tako se budim i par trenutaka nastavljam da vrištim na javi, dok se ne opasuljim. I tako samo kad zaspim na leđima i uvek se, ali uvek, dogodi. Ima li neko objašnjenje?

19. то ти је од бомбардовања

20. Leđa plaču jer ne radiš mrtva dizanja