Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
O, hvala lepo. Možeš opet da se izloguješ, ehehe.
Samo da nađem dugme ili gumb što bi rekli susjedi.
Gumb....koja reč.
Zdravo Džoni anđele miomirisni
Bohore mili moj, preljepa slika.
Hvala puno, znači mi podrška.
Ni tvoja nije ništa manje lepa loool
Džoni, ne možeš se samo javiti nakon 100 godina i onda bezočno razguliti sa teme, nepristojno je ;-)
Šta ću kacam nepristojan.
A i malo sam zaboravio kako čovek treba na ovom džentlmenskom sajtu da se ponaša :)
Jes, jes. Vježbaj sa psetom bonton, on je iz fine kuće :-)
Pseto je iz Surčinske Lige Izuzetnih Džentlmena. SLIDŽ čuveni.
DJONIIII
PA STA IMA
PA STA IMA
како си брт јеси добро оћеш да ме одбанујеш молим те почећу да навијам за партизан :((((((((((((((
Ahahhaha pa ja sam djoniju slao poruke na fejsbuk jos pre nego sto sam uopste banovan.
Gde si Kure jebo te cela četvrta mesna sa Bežanije lololo
Pa de baš cela mesna :)
Pa znaš brate kako je u kraju, kad jebu jebu svi lololo
http://i.imgur.com/IP6MC5m.png ok,recite mi da sam glup,ali tek nakon objasnjenja...slavi leto 2TO??...dvadeseto nije...a i da jeste ne bi imalo smisla,osim ako nije namenjeno za dvadesetogodisnjake a i to nema smisla...u cemu je fora i sta predstavlja 2TO?
To go
kapiraš?
jbg,ne xd