Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma i ja sam lupio lololo
http://bif.rs/2015/02/dvadeset-godina-poslovanja-kompanije-marbo-product/
hvala,count
jedan majndfak manje
mada trebao sam i to uzeti u obzir kad sam o tome razmisljao O.o
au ti si bas u kurcu
postoji li klip gde bard izjavljuje ono "Не може неко који физички не изгледа да има велике паре!"
znam da ću biti predmet sprdnje jer sam pisao na sajtu kako su kondomi za pičke i slično, ali potrebna mi je pomoć, jel ima neko ko se razume u spolne bolesti da mi pomogne u pvt?
i ko nije gadljiv da mu pošaljem sliku penisa da proceni šta je to.
samo profesionalni, trolovi stop
већ си качио слику свог маленога курца (стварно је мали, можда пар сантима већи од мог а мој је минијатуран), сјебо сам се што сам је убацио у фолдер са пичкама са фејса, кад дркам на њих и налетим на твој курац изгубим ерекцију на бар две недеље а мрзи ме сад да тражим по фолдеру да склоним
ma to si se istripovao jer je debeo pa se na slici čini da je kratak, mogu da slikam pored lenjira da dokažem da ima najmanje 15 centi ali nije to sad tema ovog razgovora
ај не лажи
Daj sliku da vidimo o čemu se radi. Nedavno sam i sam imao slične probleme
šaljem u pvt
Odg
Devojka mi je otišla u Grčku na more sa najboljom drugaricom, bile su 5 dana i kad smo se vratili i krenuli da imamo seks rekla je da je pecka nešto. u toku dana i mene je počelo da pecka. sad imam ranice crvenilo i svrab.
ja mislim da joj je ph vrednost pala na moru, jbg druga sredina druga klima a i u onoj vodi ima bakterija svakakvih
sad bi trebalo neko da te sprda kako ti se riba rostiljala na moru dok je bila sama, jeri? Ali mi znamo da si toliko bedan pa uopste nemas ribu tako da PROPO
јесу јој поцрнели табани? прво то провери
maestro imaš turski triper, i to u najboljem slucaju, jer ako sve ovo izmisljas, laz je gora od tripera makar i turskog
usro te boki
Rakun baca fleš hahahaha